Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 30. 10. 2024 na 12:11, medoo napsal:

...

Od vcera som majitel oboch verzii, ale mam pocit ze kupovat verziu 2 bolo uplne zbytocne! Okrem toho HW tlacidla nevie ponuknut nic nove...

Mate tiez taky pocit?

A ještě na tom nikdy nepůjde CP 😂

• 1 měsíc později...

CP a ich "Jablčné sra_ky" ma teda rozhodne netrápia 🤪 

vyskúšam ešte prepnúť AAW na 2,4Ghz a uvidím, ktorú verziu vyhodím do koša...

OK urcite sa dohodneme...

• 2 týdny později...

pisal som Ti SS... vysledok je 1:1 😉

aha, díky, sledoval jsem jen toto vlákno a do zpráv jsem se nedíval.
Už jsem odpověděl.

• 4 týdny později...

Pro AWW 317 jsem dostal aktualizaci 5.2

20250125_140138.thumb.jpg.a55633b283cae13400d14892c7bd52a4.jpg

• 4 měsíce později...

Nějak ke mě přicestoval Iphone 7 a zkušel jsem ho připojit přes AAW. Ale nedařilo se.

Nedalo mi a na TEMU jsem ze srandy objednal za celých 300 Kč dongl pro android auto a carplay.

20250602_151435c.thumb.jpg.b09ca857e2f2293af9581ac1ffa6b0ea.jpg

Došel rychle, doma pokus na nabíječce napárován na Samsung a mobil píp AndroidAuto je k dispozici na obrazovce auta. Iphone nic. Wifi 5GHz, 38 kanál

V autě napřed tahle obrazovka

20250603_072430c.thumb.jpg.b8022b51fdb4deb6ba813d021ab72559.jpg

Zapnu BT a wifi na samsungu a radio píše že se AA spouští a píp přes celou obrazovku - chyba vadné usb - a radio se resetne.

Tak druhý pokus s iphone a mobil píše dokončuji instalaci a šup CarPlay funkční na radiu.

Zpátky na samsung a zas vadné usb a reset.

Teď někdy testnu i jízdu ale na záložní sim mám jen 500MB to je tak na týden a 38 kanál je do města moc nízko, v samsungu mám neomezená data ale esim takže nelze přehodit jinam tak jednoduše.

• 4 týdny později...

@milanxx Tak co Samsung? Už jede?

Je tam v tom donglu z Temu možnost přepnout na 2.4 GHz?

@hardhouse.trip Nechtěl jsem trápit radio, ty tvrdý resety mu určitě nedělají dobře. Kanál wifi je natvrdo dovnitř jsem se nedostal. V temu jsem dal žádost na update ale bez odezvy.

@milanxx v čem je tvrdý reset pro zařízení škodlivý? Není to nic jiného než jakýkoliv jiný restart PC a pod., zařízení si načte vše znova, zahodí všechny chyby z provozu, apod.

Myslím původ resetu. A to může být hw záležitost nebo sw záležitost. Jestli se přetíži port nebo dojde pádu sw.  Tak to nemusím trápit. Samo pak vlastní restart je pak v pohodě. A když nemám update  na plug tak je nesmysl to zkoušet, samo se to nespraví.

• 4 týdny později...

Taky jsem to dneska testoval, a dostal jsem se o trochu dal - connected, problikne na telefonu okno a hned se to odpoji. Na auto obrazovce se jen objevuje USB 1 pripojuje a toci se kolecko, a jak problikne obrazovka na mobilu, tak se jede znova.

pres wifi direct a prohlizec 192.168.8.1 jsem aktualizoval a i menil nastaveni a i resetoval ale nic z toho.

Když to dám na nabíječku tak mobil hlásí AA je k dispozici na obrazovce auta. V autě  že se připojuje a pak usb není ok a radio se restartuje.

S iphone na první brnk.

@Pedrobear a jak ses dostal k aktualizaci? Na mě se vykašlavy.

Edit. Dostal jsem přes WD do krabičky, update a výsledek stejný. Chyba USB

Upraveno od milanxx

Jelikož mě záloha přes číňana nevyšla tak došel AA TWO. Vevnitř změna, už je pryč startstop a je jen pohotovostní režim. Ten se mi u první verze zdál pomalejší na spouštění.

Ale v poslední době mi občas spadlo spojení třeba po pár metrech, a to i s TWO. Prošel jsem konektory ale to je ok a pak mi došlo po znovu spojení, že čas auta byl skoro o minutu jinde než mobil, a to mi připomnělo že je to jedna z podmínek AA. A ejhle několik jízd a spolehlivost je zpět.

Starší jsem poslal dolů z 6.4 na 5.2 a ejhle jede i carplay.

Jinak je milé to tlačítko na TWO. Má možnost různých nastavení a jedno je i změna pohotovost na nativní a tak dokola. A jde nastavit jas ledky.

20250804_180947c.thumb.jpg.f7061fa6edf7d6c2afd9c1c53e0ac0d1.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.