Publikováno Listopad 16, 200618 r Ahoj, díval jsem se na kola a jsou to R14 185ky a je to značka EcoContact, a při vyšších rychlostech docela hučej, máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěl jsem je časem vyměnit za Continental
Listopad 17, 200618 r Ahoj, díval jsem se na kola a jsou to R14 185ky a je to značka EcoContact, a při vyšších rychlostech docela hučej, máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěl jsem je časem vyměnit za Continental A co je to EcoContact, vždyť to jsou přeci pneumatiky Continental.
Listopad 17, 200618 r Ahoj, díval jsem se na kola a jsou to R14 185ky a je to značka EcoContact, a při vyšších rychlostech docela hučej, máte s nimi někdo zkušenosti? Chtěl jsem je časem vyměnit za Continental A co je to EcoContact, vždyť to jsou přeci pneumatiky Continental. Presne tak, EcoContact je rada pneu od Continentalu
Listopad 17, 200618 r Na predošlej som mal Continental EcoContact3 185/60 R14 a zatiaľ to boli hádam najlepšie pneu, aké som mal... Po zjazdení som skúsil Avon ZV3 (v tom istom rozmere) a bola to katastrofa. Na novej Fabii som potom dostal Kléber Viaxer a sú tiež OK...
Listopad 19, 200618 r Já mám Continental Premium Contact 185/60R 14 82H a taky se mi zdají hlučnější. Když jsem kupoval auto, měl jsem na něm sjeté Pirelli, které tak hlučné nebyly.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.