Publikováno Listopad 29, 20213 r U auta mi chybí USB-C u zpětného zrcátka. Chtěl bych si přidat kameru na čelí sklo. Myslíte si, že by šel panel horní odmontovat a USB-C konektor nějak přidat?
Listopad 8, 2024Lis 8 A chybí vám úplně nebo je tam dirka ale ne přípojka? Protože u druhé varianty bude nejspíš jen zapadla ta pripojka. Je to jen kabel usbc se samici na konci a drzi tam dost málo. Kryt se sundá rukama jednoduše. Nejprve od sebe 2 dolni malé kryty za zrcatkem a pak ten velký vrchni kryt. Trocha přiměřené síly je nutná.
Listopad 8, 2024Lis 8 Dírka tam je, ale je zaslepená, takže zapadlé to není.. už jsem zjišťoval v autorizáku, zda to jde dodělat, ale prý ne. takže do toho chci jít na vlastní pěst,
Listopad 8, 2024Lis 8 Tak preju hodně zdaru. Asi by to nemuselo být nic složitého. Natáhnout od pojistek kabel asi nejjednodušší. Dělal jsem to já trojce FL Upraveno Listopad 8, 2024Lis 8 od dettektorr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.