Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Samolepka dite v aute trochu jinak........

Doporučené odpovědi

fakt pěkné :palec2:

nádherný, škoda jen, že už jsou ty smradi velký. Jinak bych si to určitě nalepil i na střechu. :D Nálepky na autě, to je moje.

no, asi tak, jeste jsem premejslel, ze si na auto nalepim "služební vůz mafie", pak 300km/h v červeným kroužku, "až vyrostu, budu Porsche", "nelep se mi na prdel, nejsem tvoje stará"...a tak bych moh pokračovat...

ja vam nevim, ale myslite, ze kdyz mate na aute nalepeno, ze vezete dite, ze se neco zmeni?

Je to věc názoru, někomu se to líbí, někomu zas ne, každopádně je to dost dobrý nápad a děti si budou připadat důležitější :clap:

............... a tatínek jako blbec :D

............... a tatínek jako blbec  :D

Ale zas pro ty broučky cokoliv, ne? lol

Upraveno od Jirik.DC

............... a tatínek jako blbec :D

to je jeste dost slaby slovo...

podle me tyhle samolepky jsou nesmysl. zvlastni je, ze je vidam na autech starsich roku vyroby, na novych ne...

............... a tatínek jako blbec  :D

to je jeste dost slaby slovo...

podle me tyhle samolepky jsou nesmysl. zvlastni je, ze je vidam na autech starsich roku vyroby, na novych ne...

Ze by tim zakrývali diry v kastli :smich:

Maximálně by to muselo jít na sklo..na lak nelepím vůbec nic..

Tak tak, na lak zásadne nič, lebo potom po odlepení ostane lak pod nálepkou lesklejší a menej vyblednutý. Je to vidieť.

to je fakt, sam vim, ze ihned po dovezeni auta domu jsem sundaval napis Octavia a motorizaci a bylo to tam videt jeste dobre dva mesice nez to zmizlo. jedina samolepka defend locku nic neudelala...

Mne sa tam ten nápis páči, navyše by tam mal byť vždy, tak mi nevadí, že bude lak pod nápisom krajší. Nikdy by ho nemalo byť vidieť. :D

Bohužel mi to taky připomíná éru "samolepkovýho" tuningu. Asi už pamatuju moc. Třeba jako když jsi sehnal šachovnicovou pásku.

pravda Brjusi, bylo to krásný, sehnat někde šachovnici nebo valutovýmu cizinci nenápadně sloupnout z auta nálepku ESSO. :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.