Přejít na obsah

Závada SOS, navštivte servis


Dodi 15

Doporučené příspěvky

Tak jsem měl od září 2021 "slíbenou" aktualizaci FW pro zamrzání infotainmentu a e-callu, která měla být ve 2Q/2022. Samozřejmě se nikdo dosud neozval, problémy trvají, teď jsme dali auto do servisu kvůli klima a z jednání jsem měl pocit, že samozřejmě žádná účinná aktualizace neexistuje. Jediné co Škoda zvládla zaktualizovat, je upozornění na jejich stránkách, ze kterého se dá v podstatě vydedukovat, že neexistuje kompatibilní mobil, který by byl schopný dlouhodobě fungovat s jejich "robustním" infotainmentem. Prostě alibistický blábol, díky kterému můžou neuznat jakoukoliv reklamaci. Technik nám řekl, že pokud vše funguje dobře bez mobilu, tak Škoda problém neuzná...

Screenshot_2022-08-19-10-31-29-154_com.android.chrome.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...
  • o 6 měsíců později...

zdravim, nemá tu niekto Kamiq s panoramou? Menili mi panoramu v ktorej by mala byt vstavana antena pre SOS system ale ziadna tam nebola a kablik teraz ostal nezapojeny. Nikde sa ani neviem dopatrat k OEM cislu tej anteny ci to nieje aj samostatny diel. 

WhatsApp Image 2024-02-26 at 08.23.28.jpeg

Editováno: , autor: kukino963
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Kamiq koupený nový před 1,5 měsícem, včera závada SOS, červená ledka na stropě, na virtuálu vikricnik, špatně ukazující navigace, nefunkční Laura, auto nedostupné v aplikaci, celkově auto bez internetu. Ikony v Amundsenu na druhé záložce většina vyšedlá. Po vypnutí zapalování a znovu zapnutí i po restartu Amundsenu žádná změna. Ale po uspání jednotek a návštěvě auta za cca 30 minut vše funkční. Snad to byla jen  sporadická chyba, nikoli náběh na trvalý problém. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...