Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dojezd na plnou baterii kolem 0 stupňů mi hlásí 35km.

Upraveno od Petr s.a.

plus minus mam ako dojazd to samé po nabití, ale reálne tolko na plnu baterku po meste nedám. odhadujem tak 20-25km.

Ale jazdim kratke trasy 1-2km viackrát za den takže auto vždy zohrieva interier, skla a podobne.

Myslím že toto mojmu dieslu predtým najviac vadilo...

+ dodatok že Skoda connect nejak často nefunguje posledný mesiac takže nemožem na dialku predhriat auto......kebz to fungovalo, baterku používam hlavne na to aby ma ráno čakali rozmrazené okná.

• Autor

Connect se mi také nechtěl připojovat, ale po aktualizaci a smazaní dat aplikace opět vše funguje. Pokud odjíždíš ráno ve stejný čas nastav to přímo v autě ať se ti to nabíjí a vyhřívá.

Máme auto od konce unora 2021, byla to funglovka od 0km.

Jaro a léto dojezd okazovalo 45-70km , reálně mezi 40-60km to bylo.

Teďka to ukazuje 30-45km a realita je mezi 25-35km.

Ano trasy co v létě jezdíme se spotřebou do 15kwh/100km jsou nyní 20-25kwh/100km.

V hybridním režimu je ta spotřeba mezi 2-4l/100km benzinu a 10-20kwh/100km.....

Já věděl že s tou zimou to půjde o 30% ten dojezd dolů, a spotřeba elektřiny tak o 30% vzrostla :-)

Nyní nabíjíme prakticky deně/ob den a najeto máme cca.12 000km.

Jinak apka škody po 2 aktualizacích je děs,běs............

• Autor

Tak to jsme na tom podobně Michale, auto máme od půlky března a teď najeto lehce přes 12000km. Jinak do mobilu jsem si hodil aplikaci Plugshare a třeba v Brně nabíjím  v Olympii nebo Decathlonu zadarmo.

2021-11-25 09.37.37.jpg

U mne dojezd v zimě asi 37 km na 100% baterie, minimum, co mi aplikace ukázala bylo 29 km. Letní dojezd zatím neznám, auto mám od konce září.

Mohu dotaz?

To předehřátí interiéru resp. odmrazení / odmlžení oken funguje i při obyčejném parkování na ulici

nebo jenom když je auto připojené na nabíječku?

Mělo by to fungovat, jenom v aplikaci musí být povolené "Použití baterie" jako zdroj energie.

V 16. 12. 2021 na 18:44, Mira96 napsal:

U mne dojezd v zimě asi 37 km na 100% baterie, minimum, co mi aplikace ukázala bylo 29 km. Letní dojezd zatím neznám, auto mám od konce září.

A reálně to je ještě méně :-) Nám to okazuje jak jsem psal výše, ale reálně to bude mezi 30-35km maximálně.

Jinak s tím topením to je jak píše @Mira96

• Autor

Předehřátí funguje i z baterie, ale musí být dostatečně nabitá.

Děkuji za odpovědi, snad se v lednu dočkám a vyzkouším to

• 2 roky později...

Jo trochu me to prekvapilo, za tepla jsem i tech 60 zvladnul, ale jak je pod 10 stupnu, tak to klesa minimalne o tretinu. Mych 40km za den za tepla nebyl nikdy problem, ted v listopadu to na jedno nabiti nedam defakto nikdy a to jeste nejsou mrazy. Zatim jsem nevypozoroval, jestli za to muze topeni (ale predehrati to moc nezlepsi) nebo proste studena baterie ci olej v prevodovce bo co. V lete spotreba i 18kWh, dnes jsem tam mel pres 30kWh, takze spis roste spotreba nez ze by se snizovala kapacita baterie.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.