Přejít na obsah

Ověření funkčnosti vyhřívání čelního skla

sodik109

Doporučené příspěvky

Zdravím, 

koupil jsem minulý týden ve Škoda Plus Superba 2016. Ve výbavě má vyhřívané čelní sklo. Ovšem od té doby jsem měl zamrzlé/zamlžené čelní sklo jen jednou, ale přišlo mi jakoby výhřev vůbec nic nedělal. Teď marně čekám na další zamrznutí abych si to ověřil. Je nějaká jiná možnost jak funkčnost vyhřívání ověřit? Chtěl bych to pochopitelně co nejdříve případně řešit s prodejcem. Mám podezření zda nebylo měněné sklo a někdo chtěl ušetřit, tak dam dal obyč? Díky za případně tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš se také podívat do vodního kanálu kde jsou konektory na výhřev celního skla. Jsou dva. Vlevo i vpravo.  Nebo taky můžeš kouknout do e-boxu jestli je tam pojistka (40 nebo 50A) na vyhrev celního skla a rele. Nezapomeň že když budes poslouchat jestli rele spina je potřeba mít nastartovany motor! Dalsi možnost je se podívat do nastavení klimatizace zda je tam polozka automaticky vyhrev celního skla.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...