Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím.

Kdo jste z Plzně či okolí, doporučite nějaký kvalitní servis na výměnu předního skla (VW up!)? Popř. jej nechat vyměnit v autorizovaném servisu (Šmucler, nebo Porsche)? Sklo mám pojištěné, auto již není v záruce.

Díky.

Vloženo

Já byl minulý rok u Šrámka na Karlovarské (nad Shellkou), myslím, že se to teď jmenuje jinak, ale Google když tak poradí. Za mě max. spokojenost, i když to možná bylo tím, že se jednalo o "tuctovou" F2. Ráno jsem na blind příšel hodit dotaz co a jak a jelikož měli sklo skladem, tak jsem tam hned auto nechal a odpoledne bylo hotovo. Jinak v Plzni by ještě mělo být Galaxy na Rokycanské a Rada (ale asi už se jmenuje jinak) na Světovaru, nicméně ani u jednoho jsem nebyl.

Vloženo

Dobré zkušenosti se Šrámkem na Karlovarské (ale to bylo obyč. sklo na fábii, které bylo skladem, ráno jsem přijel, odpoledne odjel s vyměněným sklem, nic neplatil, vše na pojišťovnu). S Yetim jsem byl u Šmuclera v autorizáku (bo vyhřívané sklo, senzory světla a deště a obava na podkladě recenzí na netu, že v běžné měnírně autoskel to vše nezapojí zpět správně), tam jsem jen pár dnů čekal, než objednané sklo přijde a pak výměna, také na pojišťovnu. Tam myslím bylo auto přes noc, kvůli těm všem serepetičkám.

Vloženo

Auto tam bylo pres noc spise proto, ze po lepeni by se s nim nemelo chvili vubec hybat, at lepidlo dobre zaschne. Rano prijet s autem a odpoledne odjet urcite jde, ale nechat lepidlo vytvrdnout dele je vylozene zadouci.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...