samurraj Vloženo 18. Prosinec 2021 Vloženo 18. Prosinec 2021 Ahoj Škodováci, konkrétně Scalaři. Řešil jsem u své nové Scaly pedály, kde jsem okamžitě vyměnil původní za ty ocelové (vypadá to mnohem lépe). Nyní řeším dvě věci: 1) Výměna plaketky na volantu. Mám dvouramenný (viz. obrázek) a je na něm origo černá plaketka, kterou bych chtěl vyměnit za tu s nápisem Sportline. Bohužel u prodejce té plaketky mě bylo řečeno, že prý ta plaketka lze vyměnit pouze u tříramenných volantů...tak nevím. Pokud by to vyměnit šlo, zajímalo by mě, jak se ta plaketka z volantu dostane. 2) Osvětlení nástupního prostoru předních dveří. Rád bych měl u své Scaly to LEDkové osvětlení v předních dveří s nápisem na zem ŠKODA. Na netu se to prodává cca za 2000Kč za pár. Píšou u toho montáž ve značkovém servisu. Tak by mě zase zajímalo, jestli toto u Scaly jde dodělat a jestli jste to někdo řešil. Budu rád za každý přínosný názor. Dík Vašek Citovat
samurraj Vloženo 16. Březen 2022 Autor Vloženo 16. Březen 2022 Bylo mi řečeno, že u dvouramenných volantů ta plaketa vyměnit nelze, pouze u tříramenných... Citovat
keras Vloženo 16. Březen 2022 Vloženo 16. Březen 2022 Co je vlastně novější (vyšší) typ. 2 nebo 3 ramenný? Citovat
samurraj Vloženo 16. Březen 2022 Autor Vloženo 16. Březen 2022 Vyšší, respektive novější typ je tříramenný. Já mám Scalu koupenou v r. 2021 výbava style extra a mám dvouramenný volat. Tchán má nyní objednaného Kamiqa, též ve style extra a bude tam mít již tříramenný volant. Citovat
Radek Švec Vloženo 16. Březen 2022 Vloženo 16. Březen 2022 Tříramínko se dá objednat jako doplňková výbava, jen "sport" verze ho mají už v základu. Plaketky měnit jdou, jen se nedají koombinovat ty z tříramínka na dvouramínko a naopak. Citovat
keras Vloženo 16. Březen 2022 Vloženo 16. Březen 2022 Tak já mám style konec 2019, žádný sport a 3 ramenný tam byl. Asi si ho někdo připlatil. Citovat
marskama Vloženo 16. Březen 2022 Vloženo 16. Březen 2022 To já mám taky - spíš začali tříramenným, potom pokračovali dvouramenným a vrátili se k tříramennému 🤔. 1 Citovat
Kubo22 Vloženo 16. Březen 2022 Vloženo 16. Březen 2022 @keras oni riesia ten novy, dvojramenny volant z novej octavie IV. Citovat
Dodi 15 Vloženo 16. Březen 2022 Vloženo 16. Březen 2022 Starý tříramenný se dával napříč koncernem do poloviny roku 2020 poté přešli na dvouramenný a tříramenný zkoseny je pouze jako příplatkový nebo v paketů sport. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.