Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 21. 12. 2021 na 11:16, jakub98 napsal:

Zdravím všechny,

chci se zeptat jestli se někdo z vás nesetkal s tímto podivným zvukem u motoru 1.0 TSI při volnoběhu

IMG_4477.MOV 64.4 MB · 91 stažení  

IMG_4477.MOV 64.4 MB · 91 stažení  

, děla to jen když už je motor zahřátý, za studena nic, když přidám plyn tak to na chvíli zmizí. Jedná se o normalní jev? Posílám video

Jen bych poznamenal, že stejný zvukový projev mám občas taky na motoru s nájezdem 60k. Rovněž jen, když je ohřátý.

• o 3 týdny později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo
V 21. 6. 2024 na 13:07, Martin38 napsal:

Ano přesně tak je to vysokotlaké čerpadlo 

Dobrý den, chtěl bych opět otevřít toto téma....mám stejný problém https://youtu.be/gd4uRpyx0n4?si=J-Nk0DF0quAJ5Kx4 . Díky panu Martinovi38 je jasné, že jde o vysokotlaké čerpadlo, za což mu patří velké díky.

Má někdo s odstupem času zkušenosti? Je to jen záležitost hluku a na funkci to nemá vliv nebo je to předzvěst smrti čerpadla? (Kromě zvuku to u mě zatím nemá žádný jiný vliv). Případně neprojevilo se to po výměně časem znovu? Jinde jsem četl příspěvek, tuším ke golfu, kde se to po výměně čerpadla postupně po pár desítkách km začalo opět projevovat... Budu rád za každou zkušenost 😊, díky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...