Diktik Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Zdravím, nesetkal jste se někdo nebo nevíte co to může být, že při určitých otáčkách motoru (od cca 3500 - 5000 ot. / min.) něco rezonuje ve dveřích spolujezdce. Většinou, když uberu plyn nebo podřazuji. Nedaří se mi najít, odkud přesně to jde. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceslko Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Ahoj, řeším něco podobného průběžně posledních 30 tis km... několikrát v servise, tam mi říkali, že to není ze dveří ale od palivových trubek.. chvíli ok, ale pak se to vrátilo. Posledně to tam bylo týden a po 14 dnech je to zpět. U auta za 1,3 mil jsme už trochu nazlobený se přiznám... Podle mě to ale jde opravdu ze dveří nebo ze sloupku. čeká mě servis 60 tis, tak jim to tam zase nechám a uvidím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyn Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Zdravím , jak to dopadlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.