SVEJK70 Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Vyměnil jsem baterií v autě a přestalo mi fungovat bezkontaktní nabíjení tel.píiše to že nabíjí za pár sekund nenabízí nevím co s tím mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Vzhledem k pokročilému ekterorismu jiz nestačí baterií pouze vyměnit! Provedl jsi nakodování nové baterie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Nevím teď jistě, jestli by to mohlo souviset, ale.. Dle některých je to jedno, dle některých je to potřeba.. diagnostikou změnit sériové číslo baterie v adaptacích gatewaye a tím dát autu najevo, že se změnila baterie, aby se zkalibrovala. Možná, že tím, jak se ta baterie vyměnila, tak tím např. právě bezdrátové nabíjení odstavila, protože neví, jestli má auto dost šťávy, ale možná je to úplná blbost. Prostě by bylo nejlepší podívat se diagnostikou, třeba tam jen visí nějaká chyba se ztrátou napětí a kvůli tomu to nabíjení hned zas vypne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.