petersony Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 V menu Sdružené přístroje mám následují nastavení zobrazování na displeji Maxidot. Nicméně na dispeji Maxidot lze nalézt mimo těchto povolených zobrazení průměrné spotřeby, průměrné rychlosti, atd. i zobrazení Klimatizace. Zde se žádné informace nezobrazují během jizdy ani po ukončení jízdy. K čemu to slouží a co to znamená, lze to vypnout? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 To je položka "Komfortní spotřebiče" a ukazuje, co v autě spotřebovává "palivo navíc", takže když běží klimatizace, bude tam vždy klimatizace. Pokud se např. zapne vyhřívané okno/sedačka, bude tam také napsána. Tedy pro její vypnutí stačí odškrtnout položku "Komfortní spotřebiče" a už se ve sdružených přístrojích neukáže 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Tak, tak. Keď zapnem hmlovky, vypíše, že mám zapnuté hmlovky, atď. A keď ,á,klímu zapnutú v lete, vonku je 30 a dám klímu na 20, tak sa čiarka na klíme posunie cca do polovice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 To ani nevím, musím zkusit😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 tie hmlovky som neregistroval este. ale PTC, klimu, vyhrev okna znazornuje pridanim odberu graficky. v zime , ked idu vsetky vyhrevy, pise sedacku, okno, PTC je ako klima, tak to skoci tak na polovicu toho zozsahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Můžu se zeptat, kde najdu to nastavení Sdružené přístroje? Jak v Maxi dotu nebo v Boleru to nikde nevidím a rád bych vypnul ty EKO tipy a komfortní spotřebiče... díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Nemám scalu u sebe, ale vidíš to na obrázku od petersony. Je to v boleru někde pod vozidlem nebo pod nastavením. Zas tolik toho tam není tak to prolez. Aspoň se naučíš strukruru menu infotainmentu ❗❗❗ (tyhle dotazy mě dostávaj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 23. Únor 2022 Sdílet Vloženo 23. Únor 2022 Jako bych nic neřekl, pardon jsem kok*ot, vážně jsem to tam předtím nějak přehlédl, ale už jsem to našel 😬😱 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.