Bubaq Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Ahoj, vím, že jakákoliv diagnostika na dálku je víc než nejistá, ale přecejen se zeptám, jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Včera se mi při pohodové ustálené jízdě po dálnici zničeho nic rozsvítil vrtulník. Infotainment v sekci Stav vozidla nehlásí žádné chyby. Auto resp. motor se chová normálně, bez změny zvuku, poklesu výkonu nebo čehokoliv jiného. Všechny provozní kapaliny jsou ok jak množstvím tak stářím. Před pár tis. km auto bylo na větším pravidelném servise (olej, filtry, brzdová kapalina...). Dnes ráno ikonka svítila hned od nastartování a svítí stále. Ročník 2019, nájezd 172 tis. km. Neměl někdo podobnou zkušenost? Lze alespoň nahrubo tipovat, co by to mohlo být? Sešlo se to samozřejmě úplně blbě, jsem do zítra na cestách a v neděli odjíždím s plným autem na týden do Alp, takže na servis před ~1500 km cestou s plným těžkým autem čas nebude. Děkuji za případné tipy a komentáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Kouli tady asi nikdo nemá. Šup někam na diagnostiku, budeš si na ni muset udělat čas, samo to nezhasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 24. Únor 2022 Sdílet Vloženo 24. Únor 2022 Jediný co můžeš bez daig tak koukni na hadičky a na kabeláž nahoře na motoru u přepážky s kabinou. Maj to tam moc rádi kuny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 25. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2022 Tak diagnostika prozradila "Nedostatecne fungujici katalyzator NOx". Chybu vynulovali, po prvnich 100 km zatim ok. Tak se uvidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 11. Březen 2022 Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Ahoj, dnes se mi stalo to samé. Chybové kódy P23ac a P23b5. Chyby jsem smazal a po 60. Km se to stalo opět. Opět jsem chyby smazal a uvidím co bude dál. Ješté jsem vlezl pod auto a zkontroloval jsem svazky k čidlu NOX v prostředku pod autem, jestli je neochutnaly kuny. Kabeláž vizuálně netknutá. U Tebe něco nového? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 11. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2022 Ahoj, nastesti ne. Mam od te doby bezproblemovych cca 2500 km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates5 Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Ahoj mam stejny problem kontrolka se rozsvecuje nepravidelne diagnostika pise “25713 p200000 katalyzator nox rady valcu1 chybna funkce” Resil jste to nekdo ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Trochu jiná chyba než to psalo mě. Jeď do servisu, nic asi sám nevyřešíš....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.