Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kluci.

Ve středu mi fabie, rok výroby 2001, začala hlásit přehřívání motoru. Zastavil jsem a koukl se pod kapotou. V té bílé kulaté nádržce vlevo jsem tak nějak z internetu vyčetl, že by měla být chladící kapalina. Tak jsem koupil na pumpě OMV G12+ a dolil jít tam, protože jsem fakt potřeboval jet. V pátek se situace opakovala. Akorát jsem zjistil, že ta tekutina zmizela hned asi po deseti minutách jízdy (nevím přesně, prostě jsem jel a pak jsem ji zkontroloval a už tam nebyla.) Takže. Má tam být v té nádobce, nebo si ji chladič někam precucne, nádobka je prázdná a bojím se zbytečně? Jde o to, že mi motor opět zahlasil, že se přehřívá.

Když jsem pustil topení, teplota se dala zase do normálu a jezdil jsem celý den.

Jsem úplný laik co se týče aut. Děkuji moc za pomoc, popřípadě doporučení dobrého a levného servisu v Praze (ideálně na pětce). 

Nádržka nesmí být prázdná a jestli mizí voda je to vážný problém. Jestli jsi naprosto laik je zbytečné cokoliv dál vysvětlovat, může mizet do oleje, nebo špatným spojem atd. Ihned do servisu a nouzově dolévat aspoň směs fridexu a destilky. 

• Autor
před 1 hodinou, ben06 napsal:

Nádržka nesmí být prázdná a jestli mizí voda je to vážný problém. Jestli jsi naprosto laik je zbytečné cokoliv dál vysvětlovat, může mizet do oleje, nebo špatným spojem atd. Ihned do servisu a nouzově dolévat aspoň směs fridexu a destilky. 

Děkuji za odpověď.

Už jsem v servisu, je v háji vodní pumpa. Tak výměna. Další jinou závadu nenašli. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.