LukVok Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Zdravím všechny, obracím se na Vás s dotazem. Zatím jsem nezjistil čím to může být, ani co je příčinou. Zatím se to stává tak nějak nepředvídatelně. Máme Scalu 2020, Style Extra, infotainment Bolero. Stává se, že se ozve z ničeho nic bouchnutí do reproduktorů. Není to mechanický zvuk, jako že by byl reproduktor špatně upevněn. Jedná se o zvuk, který vyjde přímo z reproduktorů. Budu dávat auto do servisu, tak jim o tom povím. Ale ze zvědavosti by mě zajímalo, jestli někdo neřešil stejný problém. Napadá mě třeba jestli nejsou konektory repro nějak špatně zacvaknuté/ připojené. Ale nevím.. Děkuji všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2022 Sdílet Vloženo 5. Březen 2022 Mně se to stalo několikrát při zapnutí zapalování, mám Swing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukVok Vloženo 6. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 A mohu se zeptat čím to bylo? Případně co pomohlo? Přehráli software? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Slyšel jsou to asi 3x za dva roky a neřeším to, FW mám původní a při prohlídkách jim zakazuji, aby mně ho aktualizovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Řešil jsem něco podobného u Karoqa. Bohužel bezvýsledně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukVok Vloženo 6. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 Mě se to zase stává vždy v průběhu jízdy. No nic, asi se s tím budu muset naučit žít :). Každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.