Patrik1971 Vloženo 13. Červen 2023 Sdílet Vloženo 13. Červen 2023 Mam ju doma stiahnutu...skusim pozriet a pisnem.Pripadne mi posli do SS emaila a poslem ti ju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 Mám jeden tento zesík spolu s kabeláží nevyužitý doma. Je nový nepoužívaný. Kdybyste jej někdo chtěli vyzkoušet, napište mi SZ, ať neplevelíme forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabzdus Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Hoši nemáte někdo zkušenosti s instalací DPS od Isudaru do 4kové ovce? Mám trochu obavy, aby to zde neházelo nějaký chyby a podobně, přece jenom ty novější auta jsou víc a víc inteligentnější. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Pokial pouziva aj O4 qadlock konektor ,tak teoreticky ano,ale ved napis do Isudaru na support,urcite poradia. @Gabzdus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 10. Prosince Sdílet Vloženo 10. Prosince (editace) Ahoj @Patrik1971, mám Scalu 2024 s nějakým Rádiem Media 8". Měl jsem předtím Rapida s Bolerem (tam jsem si ho ještě příplácel při konfiguraci auta) s šesti repro a zvuk má teda rapid o 3 levely výše. Jak už bylo psáno - čitelné výšky, pevné basy. Tady mě Scala hodně zklamala byť má ještě o 2ks repro více. Teď k otázce - nový koncák s DSP, jak je to řešeno ? Rádio zůstává se vším všudy, jen se zvuk stáhne z originál rádia do nového koncáku? To originální rádio má nějaký cinch output ? Jsem docela náročný na zvuk, ne kvůli hlasitosti, ale aby to bylo prostě vyrovnané a hrálo to všechny složky, které ve zvuku být mají. A pokud je tohle pár tisícová investice a jde jen o přepojení kabeláže, rád bych se do toho pustil, až se oteplí. Je docela zajímavé zjištění, že pes je zakopán v zesáku a ne v reproduktorech. To už se nechce ani věřit, že se někde používá takový šmejd zesilovač, když klasické levné IO od TDA hrají téměř perfektně a stojí minimum. No a co se týče předělání - další věcí je záruka, jak by se na to dívali v servise. Zasílám fotku svého rádia. Editováno: 12. Prosince, autor: Durannn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo Neděle v 16:31 Sdílet Vloženo Neděle v 16:31 (editace) Hoj. Isudar je velmi dobre riesenie,mam za sebou aj servis,aj reklamaciu v Skodovke a nikomu to nevadilo.Je to kedykolvek vratitelna vec.Netusim ale,ci sa rokom 2024 nezmenila kabelaz a ako sa k takejto instalacii bude spravat ochrana komponentov SFD2.Ak ma ale auto stale konektor quadlock,tak by to mohlo fungovat. Editováno: Neděle v 16:32, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami @Patrik1971 Díky za info. Jestli to chápu správně, opravdu se to zapojuje do displaye na palubce auta a nebo se to zapojuje k zesilovači ? Jestli mi hodíš nějaké fotky do profilu, budu rád. Nebe kontakt, ať se můžu doptat na pár věcí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Ano,u mojej 2022ky sa demontuje ten display,ktoreho sucastou je aj MIB jednotka.Z nej sa vytiahne quadlock konektor a vlozi sa tam redukcia od Isudar.Samotne DSPcko od Isudar sa zapoji na ten redukovany kabel a ulozi sa do palubovky,za odkladaciu skrinku spolujazdca.Nema ale nahodou uz 2024ka MIB cko niekde zvlast?Chcelo by to vytiahnut ten tvoj display a pozriet sa na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.