Přejít na obsah

Zesilovač DSP (plug&play)

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 8 měsíců později...

Ahoj @Patrik1971, mám Scalu 2024 s nějakým Rádiem Media 8". Měl jsem předtím Rapida s Bolerem (tam jsem si ho ještě příplácel při konfiguraci auta) s šesti repro a zvuk má teda rapid o 3 levely výše. Jak už bylo psáno - čitelné výšky, pevné basy. Tady mě Scala hodně zklamala byť má ještě o 2ks repro více. 

Teď k otázce - nový koncák s DSP, jak je to řešeno ? Rádio zůstává se vším všudy, jen se zvuk stáhne z originál rádia do nového koncáku? To originální rádio má nějaký cinch output ? Jsem docela náročný na zvuk, ne kvůli hlasitosti, ale aby to bylo prostě vyrovnané a hrálo to všechny složky, které ve zvuku být mají. A pokud je tohle pár tisícová investice a jde jen o přepojení kabeláže, rád bych se do toho pustil, až se oteplí. Je docela zajímavé zjištění, že pes je zakopán v zesáku a ne v reproduktorech. To už se nechce ani věřit, že se někde používá takový šmejd zesilovač, když klasické levné IO od TDA hrají téměř perfektně a stojí minimum. No a co se týče předělání - další věcí je záruka, jak by se na to dívali v servise. 

Zasílám fotku svého rádia.

image.thumb.png.4d0b05c2b8d783a1a62e2ca892b57e0f.png

Editováno: , autor: Durannn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoj.

Isudar je velmi dobre riesenie,mam za sebou aj servis,aj reklamaciu v Skodovke a nikomu to nevadilo.Je to kedykolvek vratitelna vec.Netusim ale,ci sa rokom 2024 nezmenila kabelaz a ako sa k takejto instalacii bude spravat ochrana komponentov SFD2.Ak ma ale auto stale konektor quadlock,tak by to mohlo fungovat.

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři

Ano,u mojej 2022ky sa demontuje ten display,ktoreho sucastou je aj MIB jednotka.Z nej sa vytiahne quadlock konektor a vlozi sa tam redukcia od Isudar.Samotne DSPcko od Isudar sa zapoji na ten redukovany kabel a ulozi sa do palubovky,za odkladaciu skrinku spolujazdca.Nema ale nahodou uz 2024ka MIB cko niekde zvlast?Chcelo by to vytiahnut ten tvoj display a pozriet sa na to.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...