Josef Svoboda16 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Ahoj, předem se omlouvám pokud tady již toto téma existuje, ale nikde jsem to nenašel. Chci se zeptat jestli má také někdo problém s povrchovou korozí tohoto dílu u výfuku. Fabča má 1000 km najeto ,koupili jsme ho teď jako nové a máme ho 2 měsíce. Když jsem to viděl nevěřil jsem vlastním očím , je to za takovou chvilku rezaté jak liška. Má to někdo též? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Je to normální, buďte v klidu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 normální, a až se časem podíváš i pod auto na výfuk bude to horší pohled 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 bezna vec pri dnesnych autach ale poznam aj takych exotov co by kôli tomu nekupili auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 dnešných autách? ja som teda pár áut videl a teda liatinové zvody na turbe chytia líšku vždy a vydržia tak celý život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 vsak písem bezna vec není dôvod na paniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kos 57 Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 Koupil jsem škoda skala r.v.12/2020 mám najeto 12855 km a při výměně kol za letní jsem kouknul pod auto na výfuk a je to obdobné jak u tvoje fabky,kamoši mi poradili ,ať výfuk nejprve očistím kyselinou citronovou, a pak od wirtu koupim barvu na vyfuk,škodovka to jako rekalamaci asi neuzná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 Veru veru natieraj, naepsie po kazdej zime. Ja som nenatieral a vies ako to dopadlo? Po13r som ho vymenil :D fakt strasne. Ale ak. Mas cas a moznost, preco nie. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.