Publikováno Březen 10, 20223 r Ahoj, předem se omlouvám pokud tady již toto téma existuje, ale nikde jsem to nenašel. Chci se zeptat jestli má také někdo problém s povrchovou korozí tohoto dílu u výfuku. Fabča má 1000 km najeto ,koupili jsme ho teď jako nové a máme ho 2 měsíce. Když jsem to viděl nevěřil jsem vlastním očím , je to za takovou chvilku rezaté jak liška. Má to někdo též? Díky za odpověď.
Březen 16, 20223 r bezna vec pri dnesnych autach ale poznam aj takych exotov co by kôli tomu nekupili auto .
Březen 16, 20223 r dnešných autách? ja som teda pár áut videl a teda liatinové zvody na turbe chytia líšku vždy a vydržia tak celý život
Březen 27, 20223 r Koupil jsem škoda skala r.v.12/2020 mám najeto 12855 km a při výměně kol za letní jsem kouknul pod auto na výfuk a je to obdobné jak u tvoje fabky,kamoši mi poradili ,ať výfuk nejprve očistím kyselinou citronovou, a pak od wirtu koupim barvu na vyfuk,škodovka to jako rekalamaci asi neuzná
Březen 27, 20223 r Veru veru natieraj, naepsie po kazdej zime. Ja som nenatieral a vies ako to dopadlo? Po13r som ho vymenil :D fakt strasne. Ale ak. Mas cas a moznost, preco nie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.