LuBe79 Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Nemate nekdo zkusenosti s temito zavazadly, at uz jako komplet, nebo jen cast - jde mi o kvalitu zpracovani (bytelnost, pojezdova kolecka a vysuvna rukojet) a jestli to opravdu rozmerove sedi ? https://www.autotasky.cz/obchod/cestovni-tasky-skoda-scala-2019-sada-tasek-4ks/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 13. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Tak jsem neobjednal komplet, ale jen to nejvetsi zavazadlo zvlast (114l). Uvidime jak to presne bude pasovat do kufru - jinak kvalitativne to vypada celkem obstojne, material vypada pevne, kolecka se toci, vysuvne madlo jde krasne lehce a je skryte v zip kapse, takze nijak neprekazi, kdyz ho clovek nechce pouzivat. Uvidime jak za bezneho provozu :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Dej pak vědět, jak drží, tohle mne zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 inak sa čudujem, že takéto riešite. Zabehneš do tedy, kúpiš 4kufre podľa kufra uata (30eur/kus) a máš :) A potom ich už nosím len pri kúpe auta na test, či to vojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 13. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Ano i tak to jde, ale tady se mi libilo a libi, ze to dokaze tak nejak vyplnit i prostor kam se ciste obdelnikovy kufr nevejde. jinak prikladam par fotek nenaplneneho zavazadla v kufru pro ilustraci. O vikendu to poradne naplnim 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.