Publikováno Březen 28, 20223 r Nemate nekdo zkusenosti s temito zavazadly, at uz jako komplet, nebo jen cast - jde mi o kvalitu zpracovani (bytelnost, pojezdova kolecka a vysuvna rukojet) a jestli to opravdu rozmerove sedi ? https://www.autotasky.cz/obchod/cestovni-tasky-skoda-scala-2019-sada-tasek-4ks/
Duben 13, 20223 r Autor Tak jsem neobjednal komplet, ale jen to nejvetsi zavazadlo zvlast (114l). Uvidime jak to presne bude pasovat do kufru - jinak kvalitativne to vypada celkem obstojne, material vypada pevne, kolecka se toci, vysuvne madlo jde krasne lehce a je skryte v zip kapse, takze nijak neprekazi, kdyz ho clovek nechce pouzivat. Uvidime jak za bezneho provozu :)
Duben 13, 20223 r inak sa čudujem, že takéto riešite. Zabehneš do tedy, kúpiš 4kufre podľa kufra uata (30eur/kus) a máš :) A potom ich už nosím len pri kúpe auta na test, či to vojde
Duben 13, 20223 r Autor Ano i tak to jde, ale tady se mi libilo a libi, ze to dokaze tak nejak vyplnit i prostor kam se ciste obdelnikovy kufr nevejde. jinak prikladam par fotek nenaplneneho zavazadla v kufru pro ilustraci. O vikendu to poradne naplnim 😎
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.