xadros Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Zdravím, předem říkám, že autům moc nerozumím a elektrice už vůbec ne. Nicméně začalo mi samovolně zapínat vyhřívaní zadního skla. Zkoušel jsem vyndat pojistku, jelikož to ted na jaře nepotřebuji řešit (pojistka 39) a vyhřívání se nadále spíná. Mám tedy dva dotazy - čím by mohl být problém zapříčeněn? A jak jej dočasně vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Auto je předpokládám diesel s DPF filtrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Jestli myslíš že jak se při regeneraci sám zapíná výhřev, tak to je podle mně jen u vozů koncernu PSA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Možná vadný spínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Nebo relé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Ono tu hlavně vůbec nezaznělo o jaké auto se jedná a vzhledem k tomu, že tazatel na Skodahome vložil jediný příspěvek, nedivil bych se, kdyby vůbec neměl škodovku ... vyhřívání při regeneraci spíná nejen PSA, ale i Ford. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 No autor příspěvku to vložil do tématu pod Fabii I, tak pokud se vyloženě nespletl, tak asi těžko bude mít diesel s PDF! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Na Fabii 1 je relé součástí centrální řídící jednotky (BCM).Vadná řj-vstup nápajení od pojistky 39 je na svorkovnici řj XP5 (hnědá) pozice 5.Výstup k výhřevu je z té samé svorkovnice z pozice 4.Z té by ti neměl jít žádný + proud pokud nezmáčkneš vypínač výhřevu.Vadný vypínač - ovládání z vypínače je přivedeno na svorkovnici řj XS1 (6-ti pólová černá),pozice 4.Tam by neměl být žádný - proud (kostra).Ten by se měl ukázat pouze po stisku vypínače.Ještě by mohl být někde poškozený kabelový svazek.To by se objevoval + proud na vytažené svorkovnici XP5 pozice 4.Jako dočasné řešení potom jedině vypinovat vedení z pozice konektoru XP5 pozice 4 na centrální řídící jednotce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xadros Vloženo 2. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Ano, je to Fabii I, proto je to v této kategorii. Klasika 1.2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.