Jindřich Knoulich Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Mám Octavii 4 Ambition Plus, tedy standardní podvozek s vlečnou zadní nápravou. Je to moje asi 16 auto v řadě, kdy jsem měl např. i Citroen, ale nikdy se žádné takhle stupidně nepohupovalo. Je to normální? Tlumiče mám změřené a jsou v pořádku. Rodina se mnou odmítá jezdit, všem se v autě dělá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 9. Duben 2022 Sdílet Vloženo 9. Duben 2022 @Jindřich Knoulich jake kola, jake tlaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 12. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Kola 16", ve předu 2,3 a vzadu teď na doporučení nově 2,2 a je to výrazně snesitelnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Duben 2022 Sdílet Vloženo 15. Duben 2022 @Jindřich Knoulich tak ted tim padem se to bude vice houpat jak parnik😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindřich Knoulich Vloženo 21. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 Hele, taky mně to přišlo jako blbost, možná je to jen subjektivní pocit, ale pomohlo to. Prostě ty hupy víc požere měkká guma a tlumiče tolik nekopou, nevím. Jezdím 90% sám s prázdným kufrem. FAkt mně to subjektivně přijde lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Duben 2022 Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 @Jindřich Knoulich Ty tlaky 2,5; 2,6 a víc jsou jen kvůli lepší spotřebě a tím pádem kvůli menším emisím. Motoristé obecně radí upustit na 2,2-2,3. Komfort z jízdy je pak úplně jinde. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.