Publikováno Duben 8, 20223 r Ahojte čítal som nemecké forum. Ide o DSG problém, kedy pri podradovani zo 4 na 3 trosku cukne. Existuje TPI 2054195/2 Je to pre DSG DQ381. Rieši to to cukanie z 4 na 3 a aj ťažšie radenie z 2 na 3. Posledný opravný SW je asi 1425. Ja mam 1404. Chystám sa teda do autorizaku nech spravia update. Snáď vám to pomôže. Mate niekto s kúsenosť?
Duben 8, 20223 r To tazsie preradenie z 2 na 3 sa prejavuje ze dvojku toci dlhsie pokial konecne preradi? Lebo som som si myslel, ze je to v poriadku a len musi mat iste otacky. Ak to pojdes robit do autorizaku tak isto daj vediet ci to pomohlo + cenu.
Duben 11, 20223 r Ziadal som o prehratie softu v dsg na Fabke pocas servisnej prehliadky,auto bolo este v zaruke....neuspesne,oni posudia,ci je to potrebne a potom zaktualizuju,inak nie,vraj ani za poplatok.
Duben 11, 20223 r @dfga ked tam v Martine ta viem nasmerovat na origo soft, ja uz ale roky davam aj tak upravovany, aby to tak neskutocne nepodtacalo...
Duben 12, 20223 r Autor Vyjadrenie VW. Dobry den, Podla TPI 2054195 sa meni softver z 1401 na 1420, na Vase vozidlo by to aj tak nebolo mozne aplikovat. Cez ten kod opatrenia je ale mozne aktualizovat softver v prevodovke z 1404 na 1427. Cize to pojde. Odporucame navstevu autorizovaneho servisu VW.
Duben 12, 20223 r @dfga preco by si nemohol upravovat mapu prevodovky bez upravy mapy motora a opacne? Robi sa to bezne. Mam upravene obidve, ale nie je to podmienka.
Duben 12, 20223 r @dfga tipujem, ze uz nemas auto v zaruke a budes si to hradit sam. Ozvi sa potom ako si dopadol, dal by som to mozno aj ja
Duben 13, 20223 r zdarec ,vyřešil nekdo to to cukanie z 4 na 3 a aj ťažšie radenie z 2 na 3 ??? dq 381 najeto 50000km
Duben 17, 20223 r Autor Potrebuješ niekoho co ma k dispozícii online odis. Autorizak to veľmi robiť nechce. Mám mechanika, len čakám kým bude mať čas a napíšem skúsenosti po nahrati nového sw. Teraz som pozeral video od Kubrta, kupoval tam passat síce základ ale 2018 s DSG DQ381 a tiež sa im nezdalo z 2-3. Pôvodný sw proste.
Duben 21, 20223 r @dfga neverim ze lubomt v Martine nema Odis a nevie to urobit. Robi prevodovky 20 rokov.
Duben 21, 20223 r Autor Tak ja som pisal len do profi, konkretne jemu nie a mam to aj dalej. Skusim najprv novy soft a potom ked tak podtacanie riesit.
Červen 8, 20223 r podarilo sa ti urobit update SW prevodovky? Ak ano, odstranilo sa tym cukanie z 4 na 3 a aj tazsie radenie z 2 na 3? Dik
Srpen 6, 20223 r cize update na novy SW pre DQ381 uplne zmenil spravane a necitis sklbnutie ked podradi z 4 -> 3 a ani nedrzi dlho zaradenu 2 ? Tak to potom velmi zavidim. Ak mozem, v kt casti SVK si si to daval robit a cena za pracu
Srpen 6, 20223 r akurat citam, ze si to komentoval aj v teme o kodovani. Cize autorizak mi to vie na vyziadanie (+tych priblizne 60eur) urobit ?
Srpen 6, 20223 r dik, v pondelok sa pojdem spytat do IMPA nechcel si to riesit cez nejakeho znamena mechanika ? Aspon tak som to chapal najskor
Srpen 6, 20223 r Autor Chcel ale keď ma niekto naťahuje 2 mesiace kašlem mu na hlavu. Robil to autorizak majú to v histórii a tych 20 eur co som mohol ušetriť neriešim, ľutujem, že som tam nešiel skôr.
Srpen 6, 20223 r ved to, ked pises,ze to bolo okolo 60 eur, tak nie je vazne o com premyslat... Urobim to iste. Este raz diky za super tip
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.