Tomas_cz1 Vloženo 16. Duben 2022 Sdílet Vloženo 16. Duben 2022 Ahoj, nemate nekdo odkaz na stazeni dilenske prirucky pro Octavia NX3? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 17. Duben 2022 Sdílet Vloženo 17. Duben 2022 Ahoj, mrkni sem. 2020-2022 Skoda Octavia Mk4 Workshop Manual + Wiring + Owner's | PDFs Free Online (cardiagn.com) Nic jiného jsem nenašel, když jsem hedal pr osebe. Funguje mi to ale jen v Edge prohlížeči. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 21. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2022 V 17. 4. 2022 na 21:48, JirikHL napsal: Ahoj, mrkni sem. 2020-2022 Skoda Octavia Mk4 Workshop Manual + Wiring + Owner's | PDFs Free Online (cardiagn.com) Nic jiného jsem nenašel, když jsem hedal pr osebe. Funguje mi to ale jen v Edge prohlížeči. Parada. Díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 Dobrý deň, prosím má niekto odkaz kde na webe nájdem komplet dokumentáciu (najlepšie v SK/CZ) hlavne údržba, servisný interval , dielenská príručka. Ja som to nikde nenašiel. Áno, odkaz vyššie som pozeral a aj stiahol, ale nie je ta všetko. Samozrejme vďaka aj za ten. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 Zaplať si přístup do erWin. Tam jsou dílenské příručky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2023 Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/Mi0x1KZQ#xGvylDYdStE37ppklcHiAg 19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.