bennoch69 Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Dobrý den Chtěl bych se zeptat , jak se správně odpojuje mobil od infotainmentu. Pokud připojím mobil kabelem a používám navigaci z mobilu na obrazovku info tak je všechno v pořádku. Jen bych potřeboval poradit jak správně odpojit mobil od info. Pokud vypnu auto a jen odpojím mobil z kabelu , tak se mi mobil vždycky po odpojení dost zpomaluje a skoro nereaguje , musím ho vždycky restartovat. Můžete někdo poradit jak se správně odpojuje mobil od infotainmentu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Za to auto nemůže, tohle bude problém telefonu, odhaduju, že máš něco s mediatekem a konkrétně dimesity 700, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Toto mi kdysi dělalo starší Xiaomi, vyřešilo to dočasně nějaké nastavení přes vývojářský režim, pak aktualizace trvale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 19. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 před 22 hodinami, vormen napsal: Za to auto nemůže, tohle bude problém telefonu, odhaduju, že máš něco s mediatekem a konkrétně dimesity 700, nebo ne? Mám mobil Vivo V21 5G , nevím co má můj mobil , moc tomu nerozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Tak tam je Dimensity 800U, je to nemilé, ale budeš muset doufat, že to výrobce opraví nějakou aktualizací, ale může to trvat měsíce. Já jsem podobný telefon raději prodal, od července to dnes ještě není vyřešeno a jistota je kupovat telefony jen se snapdragonem. Nebo můžeš nastavit v možnostech pro vývojáře, aby se nezhasínal displej a pak to neudělá, ale to je řešení k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Co jsem vypozoroval, tak asi nejlepsi je po vypnuti zapalovani a otevreni ridicovych dveri, kdy se system vypne automaticky. Jenze tohle nelze praktikovat vzdy ze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.