Vojta.MM Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Zdravím všechny. Škodovka od letuška dává i u výbavy Style základní zadní světla. Top led zadní se nedají ano objednat. Nu a v těch základních jsou blinkry a couvacka klasické. Rád bych se zeptal, protože tam budu mít kameru.... má alespoň ty couvacky dvě? Nebo bude jen jedna jako na nové Fabii. A případně jestli máte někdo zkušenost s životností. Koneckonců, jak se s těmi pátým dveřmi boucha.... Děkuji, za případné informace a zkušenosti. Teď mám ještě Fabii 3. 5 let 153000 km a všechny žárovky jsou původní (tuk,tuk), ale nejsou ve dveřích se kterýma se boucha. Byť opatrně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 před 11 minutami, Vojta.MM napsal: Zdravím všechny. Škodovka od letuška dává i u výbavy Style základní zadní světla. Top led zadní se nedají ano objednat. Nu a v těch základních jsou blinkry a couvacka klasické. Rád bych se zeptal, protože tam budu mít kameru.... má alespoň ty couvacky dvě? Nebo bude jen jedna jako na nové Fabii. A případně jestli máte někdo zkušenost s životností. Koneckonců, jak se s těmi pátým dveřmi boucha.... Děkuji, za případné informace a zkušenosti. Teď mám ještě Fabii 3. 5 let 153000 km a všechny žárovky jsou původní (tuk,tuk), ale nejsou ve dveřích se kterýma se boucha. Byť opatrně... JJ, Top LED zadní světla s animovanými ukazateli směru má pouze MONTE CARLO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 19. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Zamrzí to No. Ty smerovky s animací vem čert, ale radši bych komplet světla s led. Zvlášť po tom jak ty auta za poslední roky zdražila a ještě je o.e.avaj na výbavě. No co. Člověk nemůže mít vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 6. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2022 Mám taky Style starou 2týdny, jsou tam FULL LED světla, ale po první včerejší jízdě v noci mě velmi zklamaly couvací světla, v porovnání s Fabii 1 svítí opravdu mizerně. Nevím jestli si na to zvyknu, nebo to bude třeba nějak upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 24. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2022 Tak to máš štěstí, že Ti je tam dali. Couvacky jsou slabota. Táta má také. Ale aspoň jsou všechny led a svítí i na kufru. Ty základní vypadají bohužel hrozně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Mám parkovací kameru, tak je tam možná dali kvůli ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Tak sa tátovi poriadne pozri na tie FULL LED svetlá, lebo spiatočky sú len na kufrových dverách, nikde inde. A svietia ako pohrebné sviečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 26. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2022 Ano, ano. Couvacky jen na kufru. Myslel jsem obrysovky a blinkry. Ty svítí všude. U základních svítí na kufru jen couvacky a jsou zarovkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2022 U žárovkových couvaček je aspoň možnost dát silnější žárovku, aby to svítilo líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozina2 Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 TOP LED zdá se už nedávají ani k Monte Carlu. Minulý týden jsem vytvářel objednávku a už je v konfigurátoru pouze "Zadní skupinové světlo LED, ukazatel směru animovaný, speciální design" (Moc nevím, co si pod tím představit.) Pár měsíců zpět tam ještě TOP LED byly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Podle mě to bude TOP LED, jen jinak popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Musi mit Monte vzdy animovany ukazatel? Vcera jsem jedno Monte potkal a smerovka vzadu nejezdila, tak me to udivilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Moja MC Vyrobena 9/22,takze MR2023 a smerovka je animovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 (editace) tak to se snad da nastavit - jestli se nepletu (i na Style) Editováno: 29. Listopad 2022, autor: LuBe79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 29. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 (editace) Smerovky sa nedajú nastaviť, to sa mýliš. keď sú zapnuté smerovky pri otvorenom kufre, tak nie sú dynamické, len blikajú na blatníkoch. Ak je zle zatvorený kufor, tak len blikajú, aj to len na blatníkoch. Editováno: 29. Listopad 2022, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 29. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 V 29. 11. 2022 na 0:33, kozina2 napsal: TOP LED zdá se už nedávají ani k Monte Carlu. Minulý týden jsem vytvářel objednávku a už je v konfigurátoru pouze "Zadní skupinové světlo LED, ukazatel směru animovaný, speciální design" (Moc nevím, co si pod tím představit.) Pár měsíců zpět tam ještě TOP LED byly... MC měla zatím Top LEDKY. A Style chodí podle všeho někdy s nimi a někdy se základními. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 30. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2022 před 13 hodinami, touareg3 napsal: Smerovky sa nedajú nastaviť, to sa mýliš. ... Ano mas pravdu, dnes jsem to proveroval v nastaveni a ja si to spletl s volbou "Komfortni smerova svetla" - nebo tak nejak a to neni animace, ale trojblik. Takze diky za opravu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Všimli jste si, že obrys svetla u top led na kufru svítí o trochu menší intenzitou? Ne o moc, ale vidím to tak. Všiml jsem si toho teď jak jezdím za tmy, Scala i Kamiq. Respektive těch pár kusů co jsem potkal na dálnici. Výrobce obou částí je stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy25 Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 Nevíte někdo, zda když je vymenim kus za kus (obyč x LED) tak to bude fungovat? Není k tomu potřeba nějaká jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 U zadních jednotka spíš ne, kódování určitě jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marian23 Vloženo 1. Ledna Sdílet Vloženo 1. Ledna (editace) Ahoj, nechcete někdo ty zadní LED světla o kterých je tu řeč? Mám navíc Editováno: 1. Ledna, autor: Marian23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.