Přejít na obsah

velkej.tom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    109
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 842 zobrazení profilu

Oznámení velkej.tom

  1. Kufr je pro nás malej :( jdeme do superba se "stejnou" konfigurací...
  2. Rodiče mají sice Fabii III 2020 v max výbavě, veškeré serepetičky včetně Adaptivní tempomat,Hlídání mrtvého úhlu,Front Assist,Navigace, atd... Je to prostě narvaný elektronikou a když zaparkuji v garáži, tak je to dost podobný koncert. Za mě normální...
  3. velkej.tom

    Výroba

    Tak včera jsem dostal info od mého prodejce: změnil se nám předpokládaný výrobní týden Vaší Scaly a to tak, že se nám posunula dopředu (předpokládám, že z důvodu celozávodní dovolené ji chtějí vyrobit před). Aktuálně je výrobní týden 25.-27., což znamená, že bude přibližně do dvou měsíců.
  4. velkej.tom

    Výroba

    Já jsem 19.5. psal mému prodejci jen tak jestli se něco náhodou nezměnilo v dodací domluvené lhůtě (objednával jsem v lednu 2022) a výsledek: Zatím se nám vůbec nic nezměnilo, zůstává nám 33.-35. týden. U Scaly zatím nejsou žádné výluky ve výrobě atp. ale může se stát mírný posun v rámci týdnů z důvodu celozávodní dovolené. Pokud by se tak dělo, určitě Vás budu informovat.
  5. velkej.tom

    Škoda SCALA

    Zdravím, měl jsem scalu v nafte, letní i zimní 18" a neměl jsem problém... tahal jsem i vozejk se 1400kg a vše v pohodě... Mám objednanou novou scalu MC a zase na 18" ... snad to někomu pomůže :)
  6. JJ, Top LED zadní světla s animovanými ukazateli směru má pouze MONTE CARLO...
  7. Zdravím. Nějaké speciální požadavky? Barva, výbava, výkon? Možná by bylo volné moje žluté, nehavarované, 5 dveř., 55kW, r.v. 2016, momentálně najeto 50 800 km a denně jezdí cca 40 km. Cena někde kolem 170 tis. Kč. Carloschico

  8. Enyag je za mě nejošklivější škodovka bohužel, jde pouze o moje vnímání, když se někomu zamlouvá, tak proč ne za mě elektro je pro moje potřeb mrtvé, dojezdy v zimě jsou žalostné až to ujede v zimě když si topím přes 800km tak proč ne, ale zase jak dlouho vydrží ta baterka... pokud to půjde, benál a nafta je jistota pro mě. A obečně kvalita u Škody jde dost dolů... čekám na druhou Scalu se všema hejblátkama a ze předu a bok to taky není nějaká výhra, ale za ty koruny co jsem objednal prostě nic lepšího nekoupím a bonus je že si celkem drží škody cenu... PS: I tak držím palce Škodě...
  9. odečti si těch 18% a máš to 582774 kaček což je raketa, ale dobře jsem prodal starou scalu a doba je jaké je :)
  10. Tak včera jsem dostal info od mého prodejce, že je vozidlo ve výrobě, pomocí modifikace již vytvoření komise ve výrobě a zatím je předběžně v plánu na 33.-35. týden letošního roku což je přibližně přelom srpna a září. U ostatních nabídek cca 8 byla dostupnost okolo 12měsíců od potvrzení výroby (třeba toto info někomu pomůže v přectavě dostupnosti nového vozu)... Přidám sem moji bejvalku byla to pastelová červená (foto cca tejden staré před prodejem), ale já měl vždy vysněnou pastelovou šedou, ale když jsem viděl naživo tu velvet, tak se to ve mě pralo a jak Patrik zaslal pár momentek velvetu bylo vymalováno. Ještě jednou Děkuji všem za komentáře. Komfiguraci již měnit nebudu a paket Travel Assist s navigací tam nechám... Všem mnoho šťastných KM !
  11. Objednal by jsi zase Amundsen po tvé zkušenosti zase? Konfiguraci stále mohu změnit. Děkuju za info.
  12. Dnes jsem změnil barvu ze Steel na Červená Velvet metalíza :) Děkuji všem! a co ten Infotainmentem Amudnsen 9,2" s navigací nemá někdo info jestli to už šlape v pohodě?
×
×
  • Vytvořit nový...