Rostislav Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Ahoj, nevíte někdo jak to je s tím kessy, že někdy se mi auto při přiblížení odemkne samo a jindy až po aktivaci klikou? Používám jen jeden klíč, a mám ho stále v kapse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 To jsem si už taky párkrát všiml. Většinou se to stane, když přicházím k autu zezadu. Klíček mám taky v kapse celou dobu. Kontroloval jsem v nastavení, že odemknutí po přiblížení je vypnuté. Přiznám se, že mi to celkem vadí a nevím jak tomu předejít. Protože když otevírám jen kufr, nechci aby se odemykalo celé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smire Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Mne sa to ešte nestalo, aspoň som si to nevšimol. Mám aj virtuálny pedál, tam keď som ním otváral kufor, tak som zo začiatku kontroloval, či je auto zamknuté po zavretí kufra. Vidím to podľa sklopených spätných zrkadiel že auto je uzamknuté. Vždy keď chodím okolo auta s kľúčom vo vrecku odomknem len keď chytím klučku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nocturnal Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Ani mne sa auto bez toho, aby som chytil kľučku, nikdy neodomklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Zajímavé... tak místo nespolupracujícího infotainmentu se mi auto samo odemyká :D. Je fakt, že se mi to stalo jen asi párkrát. Ale těžko se to simuluje protože neznám logiku kdy se to děje. Jen jsem vypozoroval, že se to stane, jak jsem psal, když jsem přicházel ke kufru zezadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Ahoj, mám úplně stejnou zkušenost - odemyká se samo a to jen někdy, nezávisle na nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Ahojte, zkusím po nějaké době trochu oživení... Nepodařilo se někomu vysledovat podle jakého vzorce/okolností se to děje? Já nějak doufal v aktualizaci na 1896, ale i po ní se mi to semtam stane. Nejdříve jsem myslel, že jen když jdu k autu zezadu, ale to se mi vyvrátilo. Pak jsem myslel, že to je tím, že mám mobil i klíče v jedné kapse, tak i tohle se mi nepotvrdilo. Stane se mi to tak 1-2x do týdne. Nikdy jsem to moc neřešil, protože jsem stejně šel do auta, ale třeba naposledy se mi to stalo, když jsem jen procházel okolo a šel jinam a odemklo se. Náhodou jsem si toho všiml a zamkl, ale jinak by bylo auto odemčené buhvi jak dlouho :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 a dám tu ešte jeden dotaz - prečo na kľúčoch pokiaľ sú v určitej vzdialenosti od auta (povedzme do 15m) bliká červená LED po zamknutí auta? v manuále sa píše že červená LED dioda na kľúči signalizuje napätie baterky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 V 14. 6. 2022 na 7:30, JirikHL napsal: ... Náhodou jsem si toho všiml a zamkl, ale jinak by bylo auto odemčené buhvi jak dlouho :). A není to tak, že pokud po odemčení neotevřeš některé ze dveří, tak se auto automaticky samo zpátky zamkne? Pak odpadá obava "...auto odemčené buhvi jak dlouho..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 @OpelInsiKlíček komunikuje s autem o jeho poloze, aby bylo možné využívat funkci rozsvícení vozu v noci při přiblížení nebo odemknutí při příchodu k vozu. Klíček bude blikat relativně pravidelně, jakmile je klíček v pohybu, protože "hledá" vzdálenost od vozu. Tak nějak to funguje. Osobně vyzkoušeno u ENYAQu a Octavia má tuto funkci mít stejnou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 @Wojnar Pravdu máš, děkuji za připomenutí. Každopádně mě stejně štve, že se to odemyká samo, ale asi můžu být rád, že jen toto a nemusím řešit blikající asistenty nebo nefunkční infotainment :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 (editace) @JirikHLSamovolné odemykání lze vypnout v infotainmentu Editováno: 27. Červen 2022, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 (editace) @Krosta "Automatické odemknutí po přiblížení" mám vypnuté a odemyká se to náhodně. Jen sem tam. Proto to řeším :) Ale jak říkám, je to spíš kdyby někdo věděl co s tím, než že bych kvůli tomu běhal po servisech. Editováno: 27. Červen 2022, autor: JirikHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Červen 2022 Sdílet Vloženo 27. Červen 2022 Aha, tak to je divné. Když jsem to testoval téměř dva roky zpět, tak to fungovalo jak jsem zmiňoval výše, ale kdo ví, co s tím tedy je aktuálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostislav Vloženo 4. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Tak opět oživení. Samozřejmě že funkci "Automatické odemknutí po přiblížení" mám také deaktivovanou, přesto cca každý 10 příchod k autu zezadu odemkne celé auto. Za 3 týdny jdu na servis (tvl opravdu 3 týdny objednací lhůta) a už jsem to hlásil. Přijímací technik také slyšel poprvé, a vyloučil, že by se tak mělo vozidlo chovat. Prý zkusí přehrát řídící jednotku. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 To budu rád, cca rok jsem s tím problém neměl a teď se mi to chová naprosto stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Taky jsem zvědav... Me se to chová stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 (editace) Ještě, že to mám dobrovolně zapnuté a nevím jestli to je, nebo není, rozbité. Držím palce ať vám to vyřeší. Editováno: 4. Listopad 2022, autor: Chloop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Automatické odemknutí po přiblížení mám vypnuté a taky se mi nedávno stalo, že se auto odemklo při přiblížení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Len by ma tak zaujimalo, ked sa vam to auto samo odomkne, tak sa aj samo zamkne (po urcitom case, alebo ked od neho odidete) alebo ostane odomknute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 No to funguje podle mě stejně. Dokud se neotevřou přední dveře, tak se po chvíli zamkne. Ale i tak je to nepříjemné... Protože když jdu do kufru, líbí se mi ze je zbytek auta zamčeny... Když to teda funguje jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jctroji Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 Zdravím všechny. Chová se mi to naprosto stejně jak píšete na zácátku vlákna. Začalo to od doby, kdy jsem automatické odemčení zapnul. Za týden jsme to vypnul, protože mi to nevyhovuje, ale od té doby se to samovolně občas odemkne. Nenašel jsem žádný vzorec, ketrý by byl pokaždé stejný. Dal jsem to do servisu s výsledkem "nám se to ani jednou nestalo. Když jsem ze servisu odjížděl, udělalo to zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostislav Vloženo 29. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2022 Tak mám po servisu, přehráli řídící jednotku a... už sem si myslel, že je to OK, ale pak se zase samo odemklo. Nic, seru na to, nebudu to řešit. Je nás asi hodně, takže to není náhoda, ale co už. Vždyť je to jen Škodovka :-) Mimochodem, jsem měl půjčeného Golfa a zlatá Škoda, ty jejich dotykové plošky jsou v Golfu všude! 19 tlačítek na volantu! Neosvětlené ovládání klimy pod displejem! To fakt nechcete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.