century Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Ahoj. Mam takovej doufám, že né složitej problém. Poslední dobou, když odemknu dveře(otvírám přes DO) a otevřu klikou dveře tak je slyšet jak se jakoby znovu otevřeli... Občas se to stává, ale co se také stává a z toho mám větší obavy je to, že když ty dveře otevřu tak začne blikat kontrolka na otevření dveří na palubním přístroji a začne to vydávat zvuky(jako když se to otvírají dveře a pořád dokola) dokud nezavřu dveře a při otevření se to někdy zopakuje.. Je to takový nepravidelný. Jde to třeba nějak resetovat nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Nikdo mi nic neporadí nebo nikdo nic neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Pravdepodobne vadný mikrospínač v dverách, už sa to tu riešilo. Resetovať sa to nedá, jedine úplne odpojiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Neví někdo odkaz kde se to řešilo.. hledal jsem a nemohl jsem nic najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9156 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.