Revive Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 (editace) Dobry den, riesil niekto cez servis vrzgajuce madla prednych dveri? Mam len 3 000km a uz pri chyteni vrzgaju. U OIII som tento problem nikdy nemal :( Inak s autom ziadne ine problemy zatial nemam.... Editováno: 8. Květen 2022, autor: Revive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Ahoj, tak to mi zrovna mluvíš z duše. Už asi týden přemýšlím nad založením tématu ohledně vrzajících madel předních dveří (včetně výplní). Zatím nemám žádnou zkušenost s reklamací, ale upřímně to mám v plánu, protože jsem s dealerem domluvený na updatu SW infotainmentu, takže do servisu stejně pojedu. S autem mám najeto přes 23 000 km a začalo to dělat poměrně nedávno, řekl bych 2-3 měsíce zpět. Předtím ale vůbec a moc dobře si pamatuji moment, jak jsem od převzetí auta byl překvapený, jak to je dobře zpracované, že ani madla, ani výplně dveří nebo středový sloupek nevydávají žádné zvuky. Teď ty madla vržou jen při otevírání dveří nebo opření se o ně kolenem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revive Vloženo 8. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Ja sa len bojim aby to po rozobrati v servise nebolo este horsie preto zistujem ci to ma zmysel reklamovat. Vypln mi zatial nevrzga len tie madla ale mam malo km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 No, z toho mám strach taky, to je fakt. Pokud si pamatuji správně, tak tento problém byl na Kodiacích, tak nevím jak to tam řešili? Neměnili to celé kus za kus? Což by teď byl asi problém 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revive Vloženo 8. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 (editace) Ano bol tam ten problem.... celej vyplne by sme sa teraz nedockali...pozrel som forum a na Kodiaqu vymienali madla na zaruku pripadne cely tapacir. Editováno: 8. Květen 2022, autor: Revive Nove udaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Godzinę temu, Revive napisał: Dobry den, riesil niekto cez servis vrzgajuce madla prednych dveri? Mam len 3 000km a uz pri chyteni vrzgaju. U OIII som tento problem nikdy nemal :( Inak s autom ziadne ine problemy zatial nemam.... No koukám, že vrzající madla na dveřích jsou ve Škodovce už standardem. Auta jsou stále dražší a kvalita materiálů klesá. To samé mám v Kodiaqu, ale řekl jsem si, že v SA s tím nic nenadělám. Kvalita materiálu je jako levná čínská „no name“ hračka. 17 minut temu, Revive napisał: Ja sa len bojim aby to po rozobrati v servise nebolo este horsie preto zistujem ci to ma zmysel reklamovat. Myslel jsem přesně to samé. Proto se toho raději nedotýkám. Problém je dráždivý spíše v rovině psychologické (uvědomění si vysoké ceny za auto) než v rovině praktické (dá se s tím žít) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Já si to opravil sám, do autorizáku bych to nedal jen ty plasty doj... za půl hodiny hotovo. Ze spodu se kryt madla odcvakne a spoje nastříkat WD40 nebo lithiovou vazelínou hlavně ty kovové sponky. U mě vydával pazvuk i držák ovladače oken šel taky. Tady zhruba po 11 měsících, teď mám jiný model od ŠA a tam už je to třeba po měsíci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revive Vloženo 9. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Ja som sa na to pozeral a vrzga mi ten spoj plast - plast skusim tam streknut WDcko najprv bez rozoberania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 O4 stari 4mesice, 3,5k km a nic nevrze. O3 stari 8let, 250k km a taky nic nevrze, tak doufam, ze mam stesti na dobry kousky😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 9. Květen 2022 Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Jinak zrovna WD olej je na plastovy dily peklo. To bych tam fakt nedal… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Květen 2022 Sdílet Vloženo 10. Květen 2022 Já to používám léta na škodovky. Co s tím dělají v servisu se málo kdo dozví. Jde cokoliv olej na šicí stroje, silikon, vazelína, grafit … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.