Jack_lib Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Neví náhodou někdo, jestli se vyrábí redukce, kterou dám do zapalovače, dám do ní flash disk a pak to propojil (cinch) s autorádiem? Našel jsem jenom toto. To funguje na principu FM rádia a prý je to nanic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) mno, tak to ani nic jiného sehnat nemůžeš. Jak bys jinak propojil obyč. flashku s rádiem, které si samo o sobě s tímto zařízením nikdy nemůže poradit. ! Ale jestli máš autorádio s kazeťákem, tak existuje super adaptér, a to kazeta s jack_em., na kterej připojíš třeba mp3 přehrávač, ale né flashku odkaz Editováno: 23. Listopad 2006, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 mno, tak to ani nic jiného sehnat nemůžeš. Jak bys jinak propojil obyč. flashku s rádiem, které si samo o sobě s tímto zařízením nikdy nemůže poradit. ! Ale jestli máš autorádio s kazeťákem, tak existuje super adaptér, a to kazeta s jack_em., na kterej připojíš třeba mp3 přehrávač, ale né flashku odkaz Technicky to podle mě asi možný je. Podívej se na MP3 přehrávače - když to má výstup na sluchátka, tak by se to propojilo kabelem jack - cinch. Pak zbývá nějak udělat to napájení - z 12V na 5V (nebo kolik má USB). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 no, jestli jsem tě dobře pochopil, chceš prostě připojit flash paměť ! k nějakému "obyč" autorádiu a nejlépe jen kabelem. Pokud je to tak, tak stále tvrdím, že to technicky není možné. Autorádio prostě nechápe, co je to flash paměť. Takže i když bys měl "blbost" redukci USB-Jack, nebo něco podobné, autorádio nebude z této paměti "natahovat" data(mp3), je pouze schopno data "přijímat", a to ještě navíc jen v analogové formě, pokud bys teda používal nějak IN vstup na rádiu - jack. Autorádia, co mají vstup na USB, to je něco jiného. Dokážou si po tomto vstupu data natahovat, prostě již softwérově vědí, co dělat.. !! řeknu ti to jinak. Proč myslíš, že se právě dělají takové šílené "redukce", které z flashky vysílají po FM vlnách? Protože to jinak nejde, hi. Navíc, tohle není žádnej adaptér, ale vlastně plnohodnotný přehrávač, který navíc vysílá signál do éteru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) A myslíš, že podobně by to nešlo? Místo kazety cinche nebo jack - do line in vstupu rádia. (pokud bych měl né flash disk, ale mp3 player). Editováno: 23. Listopad 2006, autor: Jack_lib Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) Takže tvoje řešení pro mp3 přehrávač stojí cca 200,- např. autonabíječka USB Řešení pro propojení flash paměti s obyč. autorádiem ne_e_e.. No, a mp3 přehrávač propojíš jak můžeš.. jack-jack,jack-cinch,jack-kazet adaptér.. atd..atd,. Editováno: 23. Listopad 2006, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Ja so to riesil takto : Nazov vyrobku : TrekStor MP3-RadioStation ( MP3 z USB do autoradia ) Cena : 990.-Kc Stranka : http://gsmobil.inshop.cz/inshop/scripts/de...r-radio-station + k tomu mam 1GB USB flasch a som velmi spokojny, male skladne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Ja so to riesil takto :Nazov vyrobku : TrekStor MP3-RadioStation ( MP3 z USB do autoradia ) Cena : 990.-Kc Stranka : http://gsmobil.inshop.cz/inshop/scripts/de...r-radio-station + k tomu mam 1GB USB flasch a som velmi spokojny, male skladne. Jóó, tak to si asi vezmu (teda koupím). Nejsou problémy s kvalitou toho vysílání (FM)? Slyšel jsem, že to je nic moc a když je třeba v autě víc lidí, a ruzně se hejbou, tak to ruší to vysílání. Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Ma to 14 prednastavenych frekvencii a 2 vykonove hladiny. Dalej si mozes vybrat postupne alebo nahodne prehravanie. Ja to mam cca 3-4 mesiace a spokojnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Ma to 14 prednastavenych frekvencii a 2 vykonove hladiny. Dalej si mozes vybrat postupne alebo nahodne prehravanie. Ja to mam cca 3-4 mesiace a spokojnost. Vidím, že tam jsou tlačítka vpřed/vzad. Dá se posouvat i ve skladbách, nebo to při zmáčknuti skáče rovnou na novou skladbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 hele, tohle sice vypadá jako něco co hledáš, ale nevyplatí se raději prodat rádio co máš, přihodit tu tisícovku za tohle chrastítko + přihodit nějakej peníz a použídit už rádio na mp3 i s USB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 hele, tohle sice vypadá jako něco co hledáš, ale nevyplatí se raději prodat rádio co máš, přihodit tu tisícovku za tohle chrastítko + přihodit nějakej peníz a použídit už rádio na mp3 i s USB ? Ono to rádio se asi 3 roky staré - je to Sony, ale jeden z nejvyšších modelů, co dělali. Nevěřil bys, co dokáže "vytáhnout" z origo repráků. Pochybuju o tom, že když tam dám MP3 za cca 4 tisíce, že to zvukově bude lepší (teď tam budu dávat jiný repro). A nechci zase nějakej Sencor nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 To chápu, ale musíš počítat, že zvuk přenášený po FM bude to tvé rádio stejnak dost degradovat (zvukově). A jestli ještě zvažuješ lepší repráky.. Ale zase to nestojí tolik korun, abys to nemohl vyzkoušet Kup to po internetu, vyzkoušej, a když to bude na prd, můžeš to bez udání důvodů do 14 dnů vrátit. To je výhoda eshopů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ipetr Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Mně se líbí tento model. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...43281&rd=1&rd=1 má i slot na sd karty. Dají se ale pořídit i levnější varianty http://cgi.ebay.de/Schwarz-Auto-Audio-FM-S...1QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája2 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Ma to 14 prednastavenych frekvencii a 2 vykonove hladiny. Dalej si mozes vybrat postupne alebo nahodne prehravanie. Ja to mam cca 3-4 mesiace a spokojnost. Jaký je zvuk z toho FM vysílače? Chtěl bych si to pořídit, ale mám strach z kvality zvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejda Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ma to 14 prednastavenych frekvencii a 2 vykonove hladiny. Dalej si mozes vybrat postupne alebo nahodne prehravanie. Ja to mam cca 3-4 mesiace a spokojnost. Jaký je zvuk z toho FM vysílače? Chtěl bych si to pořídit, ale mám strach z kvality zvuku. taky bych chtěl vědět jakej to ma zvuk s toho přenosu lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ma to 14 prednastavenych frekvencii a 2 vykonove hladiny. Dalej si mozes vybrat postupne alebo nahodne prehravanie. Ja to mam cca 3-4 mesiace a spokojnost. Jaký je zvuk z toho FM vysílače? Chtěl bych si to pořídit, ale mám strach z kvality zvuku. taky bych chtěl vědět jakej to ma zvuk s toho přenosu lol Nedavno sem si koupil FM vysilac asi za 3kila a zvuk nic moc. Je slyset piskani a kdyz to ma basovat tak to spis chrchla. Ten piskot se da trosku zmirnit jinou polohou toho vysilace(staci s nim trosku otocit) ale porad je to tam znat. Mozna ty drazsi budou kvalitnejsi ale je to spis takova fakt nouzovka. Na Toyota klubu je nascanovanej test -tu- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejda Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak jsem to nevydržel a dneska koupil a jsem spokojenej ten šum co každej řika tak je zanedbatelnej až žadnej tady je to co jsem koupil http://www.agen.cz/produkt/49828/Evolve-Fu...lac-do-auta.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejda Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) a tady jsou obrazky dal jsem to dozadu do zasuvky aby to bylo blíž k anténě Editováno: 19. Září 2007, autor: kejda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Mne sa najviac pacilo ked sme isli na dovolenku dve auta zasebou kolega mal ten FM vysielac a pocuvali sme to aj my(nic moc kvalita) ale pracuje to len na dialnici a tie auta musia ist zasebou, ale vcelku sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Caute vsetci, Ak chcete prepojit nejaky audiosignal do radia, ktore nema vstup, tak ten system cez fm vysielac je uplne na nic. Frekvencny rozsah fm radia je ubohy, priblizne 100Hz - 10KHz. Takze na basy a vysky zabudnite. Nasiel som FM modulator od pioneer-u, ktory sa zapaja medzi antenu a radio, a obsahuje obvody na potlacenie sumu a zvysuje frekvencny rozsah. link1 a link2 . Nie to sice lacna vec, ale za kvalitu sa plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekon Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Tak jsem si před cca čtrnácti dny koupil MP3 Evolve Neo 4GB s FM modulatorem a zatím spokojenost. V Praze jezdím s naladěnou frekvencí 87.5 fm a žádné rušení a ani šum. O víkendu testnu mimo Prahu. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.