lukasObo Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Ahoj, potřeboval bych zjistit PIN od mého starého rádio Bolero. Nechal jsem si rádio měnit a teď bych tohle staré prodat, ale zjistil jsem, že k tmu nemám PIN. Dá se někde zjistit nebo by mi ho mohl někdo zjistit na základě nějakých informací případně v servisu mi ho zjistí? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 O3, F3, Rapid, S3 a vsetky novsie a vyssie modely PIN nemaju. Je to riesene online ochranou komponentov. Radio musi novy majitel nechat odblokovat v autorizaku, alebo u niekoho s online pristupom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasObo Vloženo 18. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Takže to musí až nový majitel nebo ho můžu jít odblokovat sám (přinést radio, odpojené, do servisu a nechat odblokovat)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Infotainment/rádio se musí odblokovat až ve vozidle, kde potom bude. Zpravidla to nejde udělat tak, že se rádio odblokuje "předem" nebo mimo vozidlo. (Existují patche na to, ale oficiální postup je takový, že odblokování se musí provádět už ve vozidle, ve kterém bude. A zrovna pro Bolero neexistuje nějaký patch na doinstalování, jen složitější způsoby) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasObo Vloženo 18. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Aha, super díky za odpovědi. A nevíte, kolik si za to cca autorizovaný servis z pravidla účtuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 10-60 € 250-1500 Kc Spytaj sa v servise. Alebo nech ich oslovi novy majitel radia. Kupoval a menil som 4 radia a stale som si to musel riesit ako "novy" majitel, predajcu to netrapilo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasObo Vloženo 18. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 já to už právě řeším s potenciálním novým majitelem a ten mi zase řekl, že už volal do pár servisů a že musí přijet i původní (moje auto) nebo potřebuje velký těchničák, což se mi nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Chcu zabranit tomu, aby si im dal odblokovat kradnute radio. Niekde staci VIN, niekde kupna zmluva, niekde to neurobia aj ked mas vsetko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasObo Vloženo 18. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 ok rozumím, zkuísm se teda poptat v servisu, díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.