Publikováno Květen 18, 20223 r Zdarec, Nedávno jsem koupil Superb 3 2015 s infotainmentem Amundsen. Prakticky jediná věc, co mi na autě chybí je podpora Apple car play. Auto podporuje pouze Mirrorlink. Byl jsem v autorizovaného servise a tam mi řekli že pouze s aktivacnim klíčem to nepůjde dodělat Najde se tu někdo, kdo tohle řešil? Dokázali by jste mi poradit, co musím udělat abych mohl používat Apple Car Play? Diky!
Květen 18, 20223 r Ahoj, za normálních podmínek na amundsenu jde udělat patch jednotky a aktivovat smartlink (tzn trojice android auto, apple car a mirrorlink - který je teda už mrtvý). ale ještě jsem nikdy neslyšel, že by v autě byl jenom samotný mirrorlink, Nepleteš si třeba pojmy? Případně verze firmwaru infotaimentu by pomohla.
Květen 19, 20223 r A zkouseli jste aktualizovat ? Popripade kouknout na swap/fec code ktere jsou podporovane a zaroven instalovane ?
Květen 20, 20223 r Nemam jak aktualizovat a do skodovky kvuli takovy prkotine nejdu. Tomu ostatnimu cos napsal nerozumim 😀
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.