Arwi Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Zdravím. Začal sa mi objavovať taký nepríjemný problém - za jazdy mi zrazu auto začne strácať výkon, spomaľovať a zasvieti kontrolka batérie. Keď vypnem motor a po pár sekundách znova naštartujem, tak zas to ide normálne. Stalo sa mi to dnes dva krát. Neviete poradiť, kde môže byť problém? Batéria má cca 3 roky. Ďakujem vopred za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Kouknul bych na svazek pod filtrem/baterkou, jestli nebyl opravený na svolávačce, tak už bude za ty léta ve vodě KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arwi Vloženo 19. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Update: zistila som, že sa mi to stáva až pri nízkej hladine benzínu. Ručička sa blíži k červenému poličku (rezerva ešte nesvieti). Čím menej benzínu, tým častejšie to robí. Akonáhle natankujem, jazdí bezchybne. Nejaký nápad, čo to môže spôsobovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.