MIgráček Vloženo 22. Květen 2022 Sdílet Vloženo 22. Květen 2022 Drží se mi voda v prostoru za dvířky hrdla palivové nádrže. Pod samotným hrdlem se má zdá, že je nějaký odtokový kanálek, v mém případě ale zanesený. Je to skutečně tak? Pokud ano, kam vede a dá se případně nějak prošťouchnout bez rizika poškození něčeho jiného? Podběh jsem zatím neměl příležitost sundat, takže nemám žádnou představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Je tam hadička, která vede kamsi za blatník dolů. Opatrně třeba jehlou očistit - tahat ten bordel jakoby ven, určitě ne zatláčet dovnitř. Čistím to "pořád", stále se to zanáší. Podle mě příliš malý vnitřní průměr té hadičky. No co už ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Jestli máš Spaceback, tak ten za zadním podběhem volný prostor v nárazníku, kde někde za zadním kolem by ta hadička měla viset. Můžeš ji zkusit ze spoda najít a profouknout třeba stalečeným vzduchem, či tlakem vody. Lift má za zadním kolem kryt, tam jedině sundat kolo a podběh, kdyby ses chtěl dostat k vedení té hadičky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 22. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 Mám lift, každopádně mi stačí info, že je to skutečné odtok a že má smysl to čistit a můžu o ze shora. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.