xman Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 please help! po rannom nastartovani sa mi nezapli svetla (mam namontovany modul z molpiru). za vinu som to daval poistke a s kludnym svedomim som behal po meste so svetlami zapnutymi manualne. zdesenie prislo az ked mi vecer prisiel oznamit chlapik z auta stojaceho za mnou v rade na semaforoch ze mi vzadu nic nesvieti. doma v garazi som zistil ze nesvieti nielen zadok, ale ani parkovacky vpredu. jedina vec ktora funguje su stretavacky a osvetlenie znacky na kufri... tusi niekto vo co go?? poistky som kontroloval v polotme ale zdali sa byt vsetky ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 update: svietia komplet brzdy, aj hmlovky... budem vecer riesit tie parkovacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Kedy ti robili to denné svietenie? Boli vadné série, daj si to skontrolovať, či nemáš náhodou niektorý z vadných typov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 (editace) Kedy ti robili to denné svietenie? Boli vadné série, daj si to skontrolovať, či nemáš náhodou niektorý z vadných typov... Igor, montoval som si to sam, nemas spolahlivy zdroj kde by som si info o zlej serii vedel overit? Podarilo sa mi totiz papiere od toho niekde uspesne schovat - zrejme navzdy. Mam ale origo krabicu, podla stitka by som to vedel presne identifikovat. Najvacsia kuleha sa mi stala dnes ked som sa vybral do skodovky pozicat si druhy modul s relatkom na vyskusanie a vsetko zacalo fungovat. Mozno preto ze som s nim vcera trosku pocvicil a pocvakal. Obavam sa vsak ze to vypadne zasa. Okrem ineho sa to rele celkom dobre zahrieva... EDIT: kupene to bolo pred cca 14 mesiacmi ... Editováno: 25. Listopad 2006, autor: xman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 xman: Prave, byla serie relatek, ktery se prehrivaly a pak vypadavala funkce svetel... Zkusim najit, o jakou serii se jednalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 xman: Prave, byla serie relatek, ktery se prehrivaly a pak vypadavala funkce svetel... Zkusim najit, o jakou serii se jednalo... dik, ja to potom skusim vyreklamovat ...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 xman: Chybna mohla byt rele namontovana pred 10.5.2006. V pripade namontovani relatek s oznacenim 5J0 941 589 VK7 (material ABS) nebo AEV 0317 VK7 (material ABS) se menila jen rele, kdyz jsi mel AEV 0318 VK7 (material ABS) tak se menila cela sada. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Maverick: diik! mas u mna plus bod!! mam AEV 0317 VK7 (ABS) - vid obrazok. takze pojdem skusit vymenit, resp. najprv im napisem ci je na druhej strane ochota vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 xman: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 xman: Super, takže vieme kde je chyba. V predajni sú povinný ti to vymeniť, aj keby si to už mal po záruke! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Igor: dufam aj ja... snad nebudu brblat ze nemam od toho doklad. predsalen je to chyba za ktoru moze vyrobca a moze mat fatalne nasledky niekde v noci na ceste bez osvetlenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 problem vyrieseny - dufam! rychlo a bez reci mi to dnes garancny technik vymenil za druhy kus. vecer ked budem davat dokopy palubovku opisem ake je oznacenie toho noveho rele... rano som sa ponahlal, len som to prehodil a letel do prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 1. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2006 Správne relé by malo byť označené AEV 0317A VK7... Ešte pre zaujímavosť, táto dielenská akcia je označená S94C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 2. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 well, dostal som 5J0 941 589 VK7 >PA6-GF30< !! zatial sa tvari ze ide a nie je ani take zerave ako povodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 well, dostal som 5J0 941 589 VK7 >PA6-GF30< !!zatial sa tvari ze ide a nie je ani take zerave ako povodne... Áno áno, aj toto relé je správne. Mea culpa, včera som si nedočítal presné pokyny týkajúce sa presného postupu Zosumarizujem teda, že správne relé sú: * 5J0 941 589 VK7, materiál PA6-GF30 * AEV 0317A VK7, materiál PA6-GF30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 well, dostal som 5J0 941 589 VK7 >PA6-GF30< !!zatial sa tvari ze ide a nie je ani take zerave ako povodne... Áno áno, aj toto relé je správne. Mea culpa, včera som si nedočítal presné pokyny týkajúce sa presného postupu Zosumarizujem teda, že správne relé sú: * 5J0 941 589 VK7, materiál PA6-GF30 * AEV 0317A VK7, materiál PA6-GF30 v pohode, aj ked si mi pravdupovediac na chvilu nasadil chrobaka do hlavy, ze mam zasa nieco zle cim to je ze mas taketo kvalitne insider info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 cim to je ze mas taketo kvalitne insider info? Mám veľmi dobrý zdroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 (editace) cim to je ze mas taketo kvalitne insider info? Mám veľmi dobrý zdroj za pol roka mi konci zaruka... mal by som zacat pozyvat na pivo vymenou za dobre info Editováno: 4. Prosinec 2006, autor: xman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 Chci se zeptat,jestli mezi vadné relátka patří i typ AEV 0317A vk7?? Přikládám obrázek.Jde mi o to,abych nekoupil vadný kus,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Září 2009 Sdílet Vloženo 26. Září 2009 (editace) Co si takle prvně přečíst téma a pak se kdyžtak zeptat? Mě trvalo najít odpověď tady v tématu minutu. Jak psal Maverick chybný sou: Chybna mohla byt rele namontovana pred 10.5.2006. V pripade namontovani relatek s oznacenim 5J0 941 589 VK7 (material ABS) nebo AEV 0317 VK7 (material ABS) se menila jen rele, kdyz jsi mel AEV 0318 VK7 (material ABS) tak se menila cela sada. a ty dobrý podle IGORa: 5J0 941 589 VK7, materiál PA6-GF30 nebo AEV 0317A VK7, materiál PA6-GF30 dielenská akcia je označená S94C, V predajni sú povinný ti to vymeniť, aj keby si to už mal po záruke! Takže ty bys měl mít to zprávný. Editováno: 26. Září 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 Dík,omlouvám se.Stačí vyměnit jen relé,když mám AEV 0317 VK7 a budu měnit za AEV 0317A VK7 materiál PA6-GF30 ??Nebo se musí i kabeláž?Psal jsem předtím už do škody email a nevymění mi ho,takže ho kupuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 nikdo neví jestli je stačí vyměnit nebo musím koupit i sadu s kabeláží a znovu to naistalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 chjo nikdo mě neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMC Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 (editace) Zdar chlapi, mám Roomstera 2007 a mám i relé 5J0 941 589.Problém je, že nevím kam s ním. :-(Na relátkový desce pod palubkou je prázdných slotů spousta,ale žádný není volný. Nebo se to dává jinam? A kam?Existuje k tomu i nějaké schema zapojení?Děkuji.Update: Chybí mi patice s kabeláží, ale nevím kde ji vzít ani jak ji zapojit. Editováno: 22. Duben 2013, autor: AMC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaZ Vloženo 17. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2013 Prestala mi fungat funkce denniho sviceni. Mam Fabia I 1.4/50kW, do provozu 2001, zastavba rele denniho sviceni s inovovanym rele AEV 0317A VK7, doposud vsechno fungalo. Az najednou na me blikaji prodijedouci vozidla, ze nesviti predek. Popis zavady: - prepinac osvetleni v poloze "vypnuto" -> nesviti nic: predni potkavaci OFF zadni OFF obrysova OFF podsviceni palubovky OFF - prepinac osvetleni v poloze "zapnuto" -> predni potkavaci ON zadni OFF obrysova OFF podsviceni palubovky OFF - prepinac osvetleni v stredni poloze "obrys" predni potkavaci, OFF zadni OFF obrysova OFF podsviceni palubovky OFF Kdyz vyndam a nandam pojistku rele denniho sviceni, je slyset, jak cvaka. Stejnetak rele cvakne, kdyz se prepinac prepina z polohy vypnuto do stredni polohy obrys. Necvakne pri zmene polohy mezi obrys a zapnuto. Mimo to - nahodile za jizdy se na jeden cyklus spusti predni sterac - vubec nestrika ostrikovani Nevite, co s tim? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.