David_J Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Zdravim, Prosím poradte ako deaktivovat otvaranie piatych dveri klucom (nemyslym odomykanie ale otvaranie). Mam kessy s virtualnym pedalom, infotainment amundsen. Na kluci je tlacitko kufru v strede a je trochu vystupene. Uz sa mi zoparkrat stalo ze som ho mal vo vacku a omylom som to stlacil a kufor sa otvoril, tak by som rad tuto funkciu zrusil. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 18. Červen 2022 Sdílet Vloženo 18. Červen 2022 Zkusil bych se podívat do jednotky 6D v adaptacích/přizpůsobení. Je tam položka "Deaktivace ...". Nemám možnost to vyzkoušet nebo se přímo podívat, ale pokud to někde hledat, tak právě tam Zda to vůbec tedy je možné deaktivovat. Na Octavii 3 to jde jednoduše. Nevím jak Kodiaq/Superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Řeším to samé, kufru se otevírá při jemném dotyku tlačítka na klíči v kalhotách, bez mojí kontroly...toto má škodovka opravdu špatně vyřešené. Naposledy se mi otevřel v garáži, takže narazil do stěny... Zkusím to vyreklamovat, ale pochybuju že by Škoda přiznala chybu k konstrukci klíče, takže jedině to zkusit deaktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 19. Červen 2022 Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 Tohle se mi teda osobně nikdy nestalo. Nemáte ty klíče už nějaké vypouklé stářím? Mám klíč od auta pořád originál, 2015 a nic takového se mi tedy ještě nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_J Vloženo 19. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2022 29 minutes ago, Krosta said: Tohle se mi teda osobně nikdy nestalo. Nemáte ty klíče už nějaké vypouklé stářím? Mám klíč od auta pořád originál, 2015 a nic takového se mi tedy ještě nikdy nestalo. Auto nema ani 1 rok, cize je to proste tak navrhnute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
absorb Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 pripadne si z ciny kupte nejaky obal na klicek, ktery bude "okolo" tech tlacitek a ne pres ne = budou zapustene a sanci nahodneho stisknuti to podle me dost snizi (ackoliv mam stejny typ klice uz 6 let, nosim ho kazdy den v prave predni kapse u kalhot a tohle se mi nikdy nestalo, takze by me taky zajimalo cim se to deje :) ). Trosku rovnak na ohejbak, ale mohlo by to pomoct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 23. Červen 2022 Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 (editace) Tak trochu to "vypouklé" je, respektive tlačítka pro zavření/otevření jsou více zapuštěná pro lepší orientaci, ale ta horní plocha toho tlačítka je v rovině s celým ovladačem. Mě se to podařilo za celou dobu jen 2x - klíč v kapse u kalhot a udělal jsem podřep když jsem se díval pod auto. Editováno: 23. Červen 2022, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_J Vloženo 23. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2022 29 minutes ago, l79 said: Na obou klíčích mám vše v rovině, nic nevyčnívá, pokud něco vyčnívá tak to určitě není standartní... Pripajam fotky. Tlacitka na otv/zatv dveri maju priehlbinu a stredne tlacitko nema. Cize povedal by som, ze stredne sa da nechtiac stlacit jednoduchsie. ALE V ZASADE NENI PROBLEM CI VYCNIEVA ALEBO NIE. PROBLEM TREFNE POPISAL dare: kufr se otevírá při jemném dotyku tlačítka na klíči v kalhotách, bez mojí kontroly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.