Michal_Havel Vloženo 22. Červen 2022 Sdílet Vloženo 22. Červen 2022 (editace) Zdravím. Koupil jsem si BT modul protože moje BT jednotka co mám pod sedadlem spolujezdce je KO. Potřebuji ale poradit. Zapojuje se to zezadu z rádia do té koncovky například místo AUX vstupu. Na stránce kde jsem to koupil psali že je důležité aby kostra byla opravdu uzemnena což jsem udělal. Zkoušel jsem i na karoserii ale nic. Jednou se to rozběhlo ale potom už ne. Máte někdo zkušenost? BT modul Zde je odkaz kde jsem koupil. Já AUX neměl v autě vůbec ale dá se tam zapojit. V tom odkazu je modul psaný bez aux může to být tím že jsem měl koupit s aux ? Editováno: 22. Červen 2022, autor: Michal_Havel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RkrausR Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Ahoj, povedlo se ti to nějak vyřešit? Taky mám pod sedadlem spolujezdce jednotku telefonu ale Bluethoot je jen pro Nokii :-( Nejde mi spárovat ani Android ani iPhone, tak se chci zeptat jestli si to rozjel napojením pod sedadlem nebo zezadu rádia. Díky moc ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_Havel Vloženo 25. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2022 Před hodinou, RkrausR napsal: Ahoj, povedlo se ti to nějak vyřešit? Taky mám pod sedadlem spolujezdce jednotku telefonu ale Bluethoot je jen pro Nokii :-( Nejde mi spárovat ani Android ani iPhone, tak se chci zeptat jestli si to rozjel napojením pod sedadlem nebo zezadu rádia. Díky moc ;-) Ahoj. Originální BT jsem nevyřešil. ( musí se koupit nová) a to co jsem si dokupovat je prej poškozené že to je tak trochu loterie. Doporucili mi koupit ještě starší verzi této BT jednotky. Tu jsem ještě nekupoval takže nevím. Mám to vyřešené AUX kabelem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denny1983 Vloženo 8. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2022 On 6/22/2022 at 7:31 PM, Michal_Havel said: Zdravím. Koupil jsem si BT modul protože moje BT jednotka co mám pod sedadlem spolujezdce je KO. Potřebuji ale poradit. Zapojuje se to zezadu z rádia do té koncovky například místo AUX vstupu. Na stránce kde jsem to koupil psali že je důležité aby kostra byla opravdu uzemnena což jsem udělal. Zkoušel jsem i na karoserii ale nic. Jednou se to rozběhlo ale potom už ne. Máte někdo zkušenost? BT modul Zde je odkaz kde jsem koupil. Já AUX neměl v autě vůbec ale dá se tam zapojit. V tom odkazu je modul psaný bez aux může to být tím že jsem měl koupit s aux ? Cau, chtel jsem se zeptat, jak presne a kam jsi zapojil ty dva draty napajeni a kostru. Mam Bolero na O2 a přemýšlím, ze tam zapojim ten BT modul s AUX, ale nez se do toho vrhnu, tak by me zajimalo, jak presne to udelat, abych neco neposral. Diky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.