ferokulda Vloženo 4. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2022 Zdravím. Nedávno jsem si v jednom autobazaru (Auto ESA) z dlouhé chvíle prohlížel jednu Fabii III Monte Carlo. Kouknul jsem i na podvozek a spatřil práh, kde je místo pro zvedání takto odřené. Myslíte, že to takto mohli zprasit v autorizáku, kam to auto pravděpodobně jezdilo na servis? Setkal jste se s tím už někdo, že by vám v servise takto odřely práhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenys73 Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 Nemusí to být z autorizovaného servisu, stačí defekt a pneuservis to dává taky na zvedák. Viděl jsem i prahy promáčknuté, když to podepřeli mimo "šipky" na prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 Úplně normální v AS. Mě dokur**** prahy i na O1 páč jsou ku**** líný se ohnout a dát na předepsaný místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.