ski1961 Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 @tomas135 tak to je mazec a to byla fungl nová konfigurace nebo úprava nějaké jejich, kterou už měli zadanou do výroby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas135 Vloženo 4. Květen 2023 Sdílet Vloženo 4. Květen 2023 Nová objednávka, teď otázka jaký vliv má že jsem zaměstnanec a objednával v zákaznickým centru s tím, že může se vyrobit dříve :) Ale tohle jsem taky nečekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 Prý teď bouchají MPI jak diví, protože jsou nedostatkové TSI jsem zachytil. Možná je to ten důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 (editace) 1,5 TSI DSG Style, objednána 22.8.2022, dodána na autosalon po četných urgencích 22.5.2023. Kromě skleněné střechy, ostřikovačů světlometů a volantu s pádly úplně všechno, co šlo loni v srpnu objednat, motor EVO 2. Editováno: 24. Květen 2023, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 23. Září 2023 Sdílet Vloženo 23. Září 2023 Máte někdo aktuální info, jak je to s čekací lhůtou na Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Vitman Vloženo 21. Května Sdílet Vloženo 21. Května Zdravím, neví někdo aktuální čekací dobu na MPI? A ještě prosím o info jak to chodí s platbou - platí se nějaká záloha při objednávce a zbytek při předávání vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 21. Května Sdílet Vloženo 21. Května Zdravím, objednáno MPI na konci ledna a zítra budu přebírat. Záloha 10% a zbytek doplacen včera. Když jsem bral karoqa (2019) tak zálohu ani nechtěli. Auto Racek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.