Jirkasss V//RS Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 (editace) Tak už je hotovot. Mám to bílé. Později přihodim foto. THX Fidelek byla to profesionální pracička. Opravdu je to super ... také bych do toho chtěl jít, prosím o kontakt na Fidelka, příp. odkud je. Kde se pohybuje cena? dík Editováno: 2. leden 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 také bych měl žádost zda by mi někdo nemohl pomoci či udělat to bílé podsvícení, je to mrdozně krásný.................jsem z Liberce a často i v MB,,,,,,,,,,,,,,na úplatku se určitě nějak dohodnem,...............napiště někdo prosím My Webpage chlapi ak by niekto chcel podsvietko tak mrknite na www.morituning.sk vychod slovenska robim to na pockanie ještě by to chtělo změnit podsvit por malými ručičkami, takhle je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Tak už je hotovot. Mám to bílé. Později přihodim foto. THX Fidelek byla to profesionální pracička. Opravdu je to super ... také bych do toho chtěl jít, prosím o kontakt na Fidelka, příp. odkud je. Kde se pohybuje cena? dík http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13077 kontakt na něj pak už zvládneš, bydlí kousek za Mladou Boleslaví - směr na Bělou pod Bezdězem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Tak už je hotovot. Mám to bílé. Později přihodim foto. THX Fidelek byla to profesionální pracička. Opravdu je to super ... také bych do toho chtěl jít, prosím o kontakt na Fidelka, příp. odkud je. Kde se pohybuje cena? dík http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13077 kontakt na něj pak už zvládneš, bydlí kousek za Mladou Boleslaví - směr na Bělou pod Bezdězem.... Thanks to BobYka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Tak už je hotovot. Mám to bílé. Později přihodim foto. THX Fidelek byla to profesionální pracička. Opravdu je to super ... tak co to foto? Jsem zvědavý, už jsem také Fidelka kontaktoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 I ja jsem Fidelka kontaktoval tak sem zvědav zda se ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 Fidelek ma plnu cakaren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Zdravim Vas tu vsechny! Prosim vas co jste si delali podsviceni, mam mensi problem, mam fabcu bezklimy a jak jsem se v tom hrabal a rozdelaval jsem panel topeni, resp. ovladac topeni, tak po kompletnim rozebrani te systemove desky mi vypadli dva pičince, ktere teď nevim kam nacpat. Presneji teda vim kde, ale nevim presne do jakych pozic viz. obrazek a taky jak to umistit? Dle mne to ma jen jednu moznost aby to tam pasovalo, ale radeji se ptam. Neporadite mi nekdo? Dekuji, a jeste vubec k cemu to tam je? Diky Kdyby byly nejake nejasnosti dam lepsi foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Podla mna, je to dobre ako na fotke mas Editováno: 4. Březen 2007, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 ok,jadoufam,jeste pockam nanejake odpovedi a pak to soupnu do auta!Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Zdravim Vas tu vsechny!Prosim vas co jste si delali podsviceni, mam mensi problem, mam fabcu bezklimy a jak jsem se v tom hrabal a rozdelaval jsem panel topeni, resp. ovladac topeni, tak po kompletnim rozebrani te systemove desky mi vypadli dva pičince, ktere teď nevim kam nacpat. Presneji teda vim kde, ale nevim presne do jakych pozic viz. obrazek a taky jak to umistit? Dle mne to ma jen jednu moznost aby to tam pasovalo, ale radeji se ptam. Neporadite mi nekdo? Dekuji, a jeste vubec k cemu to tam je? Diky Kdyby byly nejake nejasnosti dam lepsi foto. Podle me budou oba dva ty plisky u toho co nastavuje smer foukani(u panelu s klimou to tak je) a nejak me nenapada co by to spinalo u klapky na teply/studeny vzduch. Ale jistej si fakt nejsem Muzes to vyzkouset, nasad je a kdyz tocis knoflikem tak by v urcitych polohach mely jakoby povylezt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Abych pravdu rekl, taky se mi to zda ze maji byt oba na strane prepinani smeru foukani, ale nevim tona 100pct (! Zda se mi ze je tam taky bovden, tak presnenevim co toprepina (((!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Abych pravdu rekl, taky se mi to zda ze maji byt oba na strane prepinani smeru foukani, ale nevim tona 100pct (! Zda se mi ze je tam taky bovden, tak presnenevim co toprepina (((!! bovden tam sice taky je ale kdyz to prozkoumas tak zjistis ze at das foukani na okna(nahore) nebo na podlahu(dolu) tak ten bovden je natocenej stejne, a ty plisky prepinaj nejaky klapky ktery to prepinaji, to samy poloha vlevo a vpravo. Proto mi nejak nenapada na co by to bylo u teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) spodný máš dobre ked si všimneš na druhej pozícii by nemal čo spínať a horný... zrejme máš TDI a spína kontakt pre PTC ktorý bol u mna na doske alebo tom bielom plaste označený... ale u teba neviem, je to rozmazané alebo skús ktorá pozícia sa pri max teplote vysunie, to bude ono Editováno: 4. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 A ne a ne někoho sehnat na předělání podsvícení do modra. Všichni jsou mrtě zaneprázdnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Jirka: tak si urob výlet na slovensko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Jirka: tak si urob výlet na slovensko.. ooooooo až na Slovensko? Trocha z ruky No ale už se snažím od prosince a pořád nikto nemá čas Asi sednu a pojedu na Slovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Lidi co to dáváte do budíků za červené LEDky na ty ručičky já už zkusil tři různý druhy a stejně mi tam prosvítá bílá z podsvětlení a to jsem koupil bílý 1206 370mcd (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 370mcd je docela hodne. nicmene ty rucicky musi byt cervene, aby tam ve vysledku nebyla ruzova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Lidi co to dáváte do budíků za červené LEDky na ty ručičky já už zkusil tři různý druhy a stejně mi tam prosvítá bílá z podsvětlení a to jsem koupil bílý 1206 370mcd (( ja som to vyriešil radikálnejšie... 2x13000mCd, ale nie naplno svietia... ale presne ako napísal mISHA, keď máš biele ručičky, cez deň to je dosť ružové, ale v noci...hmmmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 A teraz to "hmmmmmmmmmmmm" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) A teraz to "hmmmmmmmmmmmm" Mnam profo U toho maxiku jsi nechal vsechny folie , tak jak tam byly?, Editováno: 17. Březen 2007, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak velké ledky už jsem taky objednal Ale už mě to věčný rozebírání budíků nebaví v noci to svítí správně ale ve dne nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak velké ledky už jsem taky objednal Ale už mě to věčný rozebírání budíků nebaví v noci to svítí správně ale ve dne nic moc. a co takhle vyměnit ručičky za FRS nebo GTi? To by snad pomohlo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 A teraz to "hmmmmmmmmmmmm" Mnam profo U toho maxiku jsi nechal vsechny folie , tak jak tam byly?, Diky, ja som mal origo maxik červený, ale tá oranžová tam je tiež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.