JirikHL Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 (editace) Pro procházení Briskoda fóra jsem narazil na zajímavou věc. V poslední verzi návodu pro Octavii je v sekci "Travel Assist" kromě adaptivního vedení v pruhu je navíc i Asistovaná změna jízdního pruhu. Viz obrázek Jako podmínky pro tuto funkci jsou automatické parkování a side assist. Celkem by mě zajímalo, jestli to půjde retrofitnout/nakódovat do současných Octavií, které splňují podmínky. A nebo, jestli to třeba Škoda poskytne v rámci nějakého updatu (tak naivní ale asi nebudu :D ) Původní téma, ze kterého jsem čerpal zde: https://www.briskoda.net/forums/topic/505647-assisted-lane-change-making-its-way-into-octavia-mk-iv/ EDIT: Vzhledem k rozděleným podmínkám to na mě působí, že zpětné dodělání alespoň ze strany ŠA se neplánuje :) Editováno: 19. Červenec 2022, autor: JirikHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Ano, lze to "dodělat", alespoň u VW bratříčka - Golf 8 to lze. Aktualizuje se čelní kamera na novější SW a funkce tam najednou je k dispozici. Drobná úprava kódování je nutná, ale jen samotné čelní kamery. Zatím, co vím, tak prakticky stačí aktualizovat čelní kameru a funkce je zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Ten parkovaci asistent je tvrda podmienka? Akosi na slovensku som ho v cenniku nevidel uz cez dva roky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 19. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Mno návod uk I cz ho zmiňuje. Nejspíš kvůli možnosti auta kontrolovat okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Ano, je nutnou podmínkou, právě kvůli možnosti kontrolovat okolí vozidla, nejspíš při procesu předjíždění, aby zkontroloval, že není nějaké auto hned vedle (tedy mrtvý úhel jej nevidí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.