f.r.a.n.t.a Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 Ahoj, jsem čerstvým majitelem Sportline FL 2.0TDI 4x4 a chci si objednat plastovou/gumovou vanu do kufru. Trošku se ztrácím v nabídkách ... někde uvádí, že je vana na Karoq bez dalšího upřesnění, u některých píšou, že je pro horní /dolní pozici/podlahu. Nerad bych objednal něco, co nebude sedět ... jaké máte zkušenosti? V autě mám neplnohodnotnou rezervu a nemám Varioflex sedačky (ani nešly objednat, hádám, že kvůli 4x4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marhor Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 Mám oboustrannou, plná spokojenost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 21. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2022 Také..... https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-oboustranny-koberec-do-kufru-s-rezervou-original-10482cz3270/?gclid=Cj0KCQjw8uOWBhDXARIsAOxKJ2FhWFmQkoKcEzVn2BPo6klaqHkZ1d9tj-O6IZoNQy9JoX9GhRsQcNcaAtZQEALw_wcB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orelm Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 (editace) Varioflex jde nezavisle na 4x4. U 4x4 s dojezdovou rezervou uz se klasicka hluboka vana vyskove podle me nevejde (bude trcet nad nakladaci hranu) - ja mam taky ten oboustranny koberec Editováno: 22. Červenec 2022, autor: Orelm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Ahoj, varioflex u sportline neni v nabidce. Mam sport line2022, neplnohodnotnou rezervu a ten delsi oboustranny koberec. Je presne k te vyvysenine v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blazen10 Vloženo 23. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Objednával jsem u (https://www.autohotarek.cz/) a samozdřejmě špatnou. Prodejce mi poradil a přes ppl jsem bezplatně vyměnil. Super jednání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 23. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2022 Tomu se právě chci vyhnout, ale zatím stále nevím, jakou si tedy mám objednat, jestli pro spodní, nebo horní podlahu - u sportline není možnost objednání mezipodlahy, takže mám jakou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 25. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2022 (editace) Mělo by to být bez mezipodlahy a bez varioflexu. Jinak jsem kupoval takovou... Edit: je teda pravda, že v případě rezervy je podlaha o kus výše než mám já.. Editováno: 25. Červenec 2022, autor: bunicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubbo Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 (editace) mam tuto gumenu vaňu v Karoqu, guma je kvalitna nezapácha Editováno: 14. Srpen 2022, autor: lubbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 5. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 V 23. 7. 2022 na 13:40, f.r.a.n.t.a napsal: Tomu se právě chci vyhnout, ale zatím stále nevím, jakou si tedy mám objednat, jestli pro spodní, nebo horní podlahu - u sportline není možnost objednání mezipodlahy, takže mám jakou? Ahoj. Už jsi to vyřešil? Pokud ano, která vana (či podložka) je ta správná pro FL 4x4 bez varioflex s dojezdovkou? Řeším to samé a konfiguraci mám stejnou jako ty, akorát nemám sportline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozy Vloženo 6. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2023 Zdravim Z vlastni zkušenosti doporučuji kupovat někde v kamenném obchodě mě pasovala až třetí vanna do kufru. Byli v obchodě tak ochotni že mi je nechali vyzkoušet přimo na autě.ADC autodoplnky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Jelikož žádný obchod v okolí nemám (kde bych to mohl vyzkoušet) , tak jsem objednal od RIGUMu jejich verzi 4x4. Je na vysoké dno - u mě dát dolů nejde (4x4 + dojezdovka) a podle tvaru by to mohlo pasovat. Rigum chci, protože jsem to viděl u kolegyně na Volvu a ten materiál je super - opravdu guma, takže neklouzavý povrch narozdíl od Gumáren Zubří. Teď už jen, aby to pasovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaVe Vloženo 7. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2023 Kupoval jsem taky u Auto Hotárek, měli asi 3 nebo 4 druhy, samozřejmě nejdřív jsem objednal špatnou, tak mi poslali do jejich pražské prodejny všechny typy a vybral jsem si na místě. Super ochota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 Takže Rigum verze 4x4 opravdu na 4x4 pasuje. Perfektně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.