Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jsem čerstvým majitelem Sportline FL 2.0TDI 4x4 a chci si objednat plastovou/gumovou vanu do kufru. Trošku se ztrácím v nabídkách ... někde uvádí, že je vana na Karoq bez dalšího upřesnění, u některých píšou, že je pro horní /dolní pozici/podlahu. Nerad bych objednal něco, co nebude sedět ... jaké máte zkušenosti? V autě mám neplnohodnotnou rezervu a nemám Varioflex sedačky (ani nešly objednat, hádám, že kvůli 4x4)

Mám oboustrannou, plná spokojenost.

Také.....

https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-oboustranny-koberec-do-kufru-s-rezervou-original-10482cz3270/?gclid=Cj0KCQjw8uOWBhDXARIsAOxKJ2FhWFmQkoKcEzVn2BPo6klaqHkZ1d9tj-O6IZoNQy9JoX9GhRsQcNcaAtZQEALw_wcB

Varioflex jde nezavisle na 4x4. U 4x4 s dojezdovou rezervou uz se klasicka hluboka vana vyskove podle me nevejde (bude trcet nad nakladaci hranu) - ja mam taky ten oboustranny koberec

Upraveno od Orelm

Ahoj, varioflex u sportline neni v nabidce. Mam sport line2022, neplnohodnotnou rezervu a ten delsi oboustranny koberec. Je presne k te vyvysenine v kufru

Objednával jsem u (https://www.autohotarek.cz/) a samozdřejmě špatnou. Prodejce mi poradil a přes ppl jsem bezplatně vyměnil.

Super jednání.

• Autor

Tomu se právě chci vyhnout, ale zatím stále nevím, jakou si tedy mám objednat, jestli pro spodní, nebo horní podlahu - u sportline není možnost objednání mezipodlahy, takže mám jakou?

Mělo by to být bez mezipodlahy a bez varioflexu.

Jinak jsem kupoval takovou...

20220725_162244.jpg

Edit: je teda pravda,  že v případě rezervy je podlaha o kus výše než mám já..

Upraveno od bunicek

• 3 týdny později...

mam tuto gumenu vaňu v Karoqu, guma je kvalitna nezapácha

image.thumb.jpeg.51468bae318636fda5ed17a3269d1a13.jpegimage.thumb.jpeg.c9d3536ce84c5b39723ceecc0f7d51cc.jpegimage.thumb.jpeg.1036e9b0e084247cdad69e215ba8562c.jpeg

Upraveno od lubbo

• 1 rok později...
V 23. 7. 2022 na 13:40, f.r.a.n.t.a napsal:

Tomu se právě chci vyhnout, ale zatím stále nevím, jakou si tedy mám objednat, jestli pro spodní, nebo horní podlahu - u sportline není možnost objednání mezipodlahy, takže mám jakou?

Ahoj. Už jsi to vyřešil? Pokud ano, která vana (či podložka) je ta správná pro FL 4x4 bez varioflex s dojezdovkou?

Řeším to samé a konfiguraci mám stejnou jako ty, akorát nemám sportline.

Zdravim

Z vlastni zkušenosti doporučuji kupovat někde v kamenném obchodě mě pasovala až třetí vanna do kufru.

Byli v obchodě tak ochotni že mi je nechali vyzkoušet přimo na autě.ADC autodoplnky.

Jelikož žádný obchod v okolí nemám (kde bych to mohl vyzkoušet) , tak jsem objednal od RIGUMu jejich verzi 4x4. Je na vysoké dno - u mě dát dolů nejde (4x4 + dojezdovka) a podle tvaru by to mohlo pasovat. Rigum chci, protože jsem to viděl u kolegyně na Volvu a ten materiál je super - opravdu guma, takže neklouzavý povrch narozdíl od Gumáren Zubří.

Teď už jen, aby to pasovalo.

Kupoval jsem taky u Auto Hotárek, měli asi 3 nebo 4 druhy, samozřejmě nejdřív jsem objednal špatnou, tak mi poslali do jejich pražské prodejny všechny typy a vybral jsem si na místě. Super ochota. 

Takže Rigum verze 4x4 opravdu na 4x4 pasuje. Perfektně!

Rigum.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.