Přejít na obsah

Co je to za motorizaci?

Xp3

Doporučené příspěvky

Hmm ty jsi psal neco o tankovani kazdych 20 km tak jsem Ti napsal mou spotrebu... :p

A kolik vazi podle tebe prumerne 3 dospeli??Sorry pokud ty mas 20 kilo i s posteli.:):smich:

A to jsem do toho jeste nepocital sebe...mám 85 kg...

Asi dáme další sázku kdo kolik najede...pojedu k tobě a zpátky bez tankování...to by šlo ne??ikdyž k vám na východ je to hodně daleko... :p

Takovehle auticko uz nekoupis..leda ze bych ho prodaval...:)

Asi sem budu muset opravdu nahrat tu fotku z minuleho vikendu...

kol110

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm ty jsi psal neco o tankovani kazdych 20 km tak jsem Ti napsal mou spotrebu... :p

A kolik vazi podle tebe prumerne 3 dospeli??Sorry pokud ty mas 20 kilo i s posteli.:):smich:

A to jsem do toho jeste nepocital sebe...mám 85 kg...

Asi dáme další sázku kdo kolik najede...pojedu k tobě a zpátky bez tankování...to by šlo ne??ikdyž k vám na východ je to hodně daleko... :p

Takovehle auticko uz nekoupis..leda ze bych ho prodaval...:)

Asi sem budu muset opravdu nahrat tu fotku z minuleho vikendu...

kol110

1.Co to ma spolocne s tym,co som pisal o okamzitej spotrebe?

2.No tie 3 osoby si neopisal ako dospelych,takze sorac ,ze nemam telepaticke schopnosti.

3.20 kilo ma iba ta postel ;)

4.Ak si vsimnes moj podpis ,je tam napisane Bratislava,to je hlavne mesto SVK a od Vychodu to ma strasne daleko,staci doplnit zakladne zemepisne poznatky....

Editováno: , autor: Bemo
Odkaz ke komentáři

Já udělal se 40 na dálnici D z kopce 195 a už prostě nešla. Musel by to být kopec jak blázen. Jestli pojedu ještě za dne v neděli, natočím to. Uvidíš to sám, hlavně ten kopec. Na rovině se dostanu bez problémů na 160 max. 170 a pak podle silnice, kopec, rovina.

Odkaz ke komentáři

Inak za aku dobu si to rozgulal na tych "200km/h" pri 4 dospelych osobach o sume hmotnosti 340kg + batozine (ako si tvrdil) pri tej tvojej 6 litrovej spotrebe?

D1 ti stacila?

Co sa tyka tych 850km na 48 litrov pri plnej nadrzi ,jazdis vsade 60km/h?Pretoze keby si siel tvojich 200km/h dojdes maximalne 20-30 km pri spotrebe 17-18litrov pri danej rychlosti..Ach jo.

Odkaz ke komentáři

No to abys vedel ze netankuju kazdych 20km..:p

Jojo Bratislava je stejne hodne na vychod...neboj mam maturu ze zemaku..Sorry nejsem z Ukrajiny abych to mel k vam na zapad.:p:):p

:smich:

lol:palec2: Aj 4 je znamka na maturitnom vysvedceni ;)

Editováno: , autor: Bemo
Odkaz ke komentáři

Nejel jsem vubec po dalnici..Bylo to nekde u Ceskych Budejovic...takova pekna nova silnice...az tam pojedu priste tak to natocim...A netrvalo to vubec dlouho...Tezko se to odhaduje v té rychlosti...jel jsem takhle jen chvili..:) mozna z tech 90km/h to mohly byt tak 3 km...Bylo to hodne mirne z kopce...

Odkaz ke komentáři

No to abys vedel ze netankuju kazdych 20km..:p

Jojo Bratislava je stejne hodne na vychod...neboj mam maturu ze zemaku..Sorry nejsem z Ukrajiny abych to mel k vam na zapad.:p:):p

:smich:

lol:palec2: Aj 4 je znamka na maturitnom vysvedceni ;)

Hmm to jsi tam mozna mel ty, pokud mas teda maturu.:)

Ale to uz probirame uplne neco jineho nez jake je tema...Takze si koukej dat varovani za Ot.:p

Odkaz ke komentáři

Hmm tak nevím za kolik jezdíš ty,ale já měl i s touto rychlostí leč krátkodobě spotřebu ve 4 s plným kufrem pod 6litříků...Taky najedeš na nádrž přes 850km??Asi ne viď... :p

teba navrhujem na clena roka tohto fora :p preboha ty ani nehovor ze mas maturu lebo ti ju este vezmu. inak ak by si potreboval preliecenie mozem vybavit. kamo tak teba spoznat by nebolo od veci takeho zolika ako ty sa moc casto nevidi. tebe povedat ze si ..... by bola normalne lichôtka. sa zobud uz s toho sna a pristan na zem.

Odkaz ke komentáři

Mám 1,2 Htp 40 kW a v neděli jsem ji chtěl trochu provětrat na D1 když jsem se vracel z Lanpárty ;) Jeli jsme v ní dva a zbytek auta byl naložen monitorama (CRT), počítačeme, baťohama a velkou spoustou věcí.....

Na 4.rychlostní stupeň 145-150km/h (blížil jsem se k červené hranici) pak jsem dal 5.stupeň a potom při větší a větší rychlosti to jelo pořád, stále to zrychlovalo.... ;) Bojím se o body tak jsem pak už nechtěl jet rychleji ( ale šlo by to ! ;) ) Navíc jsem musel hodně dlouho na brzdy -> přede mě se zařadil nějakej coural 90km/h a ve druhém pruhu kamion <_<

Proto se přikláním k názoru že HTP opravdu jede velmi rychle. Uznávám že to není sportovní auto a že tyto rychlosti dosahuje až ve vyšších otáčkách, ale dokáže je! Proto mě štvou ty lidi co tvrdí že HTP jede 90km/h a pak začně motor naříkat a už z něj víc nejde :angry: !

Držím palce Bylzdemu s jeho maximální rychlostí, ale vzkazuju mu: "Dávej bacha na zdraví! Než aby ses zabil nebo zabil někoho jiného, to se raději na ty co si myslí že HTP nejede přes 100 vykašli! Hlavně že my, majitélé HTP víme jaká je pravda !" :)

Howgh!

Bohusu uplne stebou suhlasim ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Chlapci nechapem na jaku picu tu spominate maturu a sa navzajom urazate tu je tema o tym ze kolko ide HTP nie o mature! ! ! ! Tak co sa tyka teba houmr ja som isiel v 3 ludoch DOSPELYCH 180KM/H uplna ale uplna rovina a v pohode ziadny vietor nic bolo to za velkej horucavy okolo 30 stupnou tak preco nie 195 ?? ja 200 uz tiez neverim to je uz podla mna tiez dost ved tachometer mame do 200 tak ale Meverick isiel 195 a isiel v nemecku po dialnici ! ! ! ! tak zacnyte verit TOMU ze HTP je dobry motor lepsi nez niektore ine 1.4ky a podobne :fakac:

Odkaz ke komentáři

Hmm tak nevím za kolik jezdíš ty,ale já měl i s touto rychlostí leč krátkodobě spotřebu ve 4 s plným kufrem pod 6litříků...Taky najedeš na nádrž přes 850km??Asi ne viď... :p

teba navrhujem na clena roka tohto fora :p preboha ty ani nehovor ze mas maturu lebo ti ju este vezmu. inak ak by si potreboval preliecenie mozem vybavit. kamo tak teba spoznat by nebolo od veci takeho zolika ako ty sa moc casto nevidi. tebe povedat ze si ..... by bola normalne lichôtka. sa zobud uz s toho sna a pristan na zem.

Nějak teď nechápu proč mě tady napadáš...

z tvého příspěvku vůbec nevím co řešíš...pokud se ti nelíbí tahle věta "Hmm tak nevím za kolik jezdíš ty,ale já měl i s touto rychlostí leč krátkodobě spotřebu ve 4 s plným kufrem pod 6litříků" ...tak si ji přečti aspoń 10x když neumíš číst...znamená to že jsem tou rychlostí přes 190 jel jen krátkodobě...

Asi ta veta byla na Tebe moc slozit..tak sorry budu psat jednodussi vety..:p:blbec:

Odkaz ke komentáři

Pod 6 litrů se dostanu jen, když jedu do 110 km/h a to už je moc. Zase neblázni. A teď v zimě to půjde ještě nahoru.

hmm tak asi mám nádrž na 60 litrů ne??prostě 850 km jsem najel na plnou nádrž...občas si připadám že nikdo tady neumí číst...nemám potřebu si vymýšlet...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...