Květen 18, 200916 r A to já jsem z rodiště těch vašich čtyřkolových hraček .. v MB jsem se narodil a celej život bydlím kousek opodál, v jedné celkem klidné vesničce drobet znam okolí tedy Bezno,Sovínky,otec odtud pochází,má tam sestru a bráchu
Květen 18, 200916 r Olomouc - zástupce pro Moravu...Je tu ještě někdo z okolí OL??? asi 35 Km od směr Šumperk
Květen 19, 200916 r Cheb (Narozen) Dolní Žandov, nyní (mezi Chebem a Mariánkama) Plzeň (přes týden) Slaný (občas) prostě všudezdejší
Květen 20, 200916 r Cheb (Narozen)Dolní Žandov, nyní (mezi Chebem a Mariánkama) Plzeň (přes týden) Slaný (občas) prostě všudezdejší
Květen 20, 200916 r Narozen : Baku(Kaspické moře-Kavkaz) Bydliště : Hradec Králové Pracoviště : Celé Východní Čechy...ted nejvice Krkonoše.
Květen 20, 200916 r Krkonoše - Vysoké nad Jizerou3 dny v týdnu ve škole - Brno Krkonoše?tak to musí být krásnej domov ne??
Květen 20, 200916 r Je... krásný místo to věřím..já hodně jezdila do Semil a už tam se mi líbila krajina když s evyjelo z města..
Květen 25, 200916 r Karlovy Vary ...... tady je to jak reklama na Penny ahoj sousede..no jasně,jednička v nakupování
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.