Publikováno Listopad 28, 200618 r Enom tak by me zajimalo kolik lidi je z meho okoli..atd.. tak piste kdyztak okresy..nebo mesta....dankešén
Listopad 28, 200618 r Banik Pico a bouzel i Pragel (Slesien Ostrau) Upraveno Listopad 28, 200618 r od lubann
Listopad 28, 200618 r Střed republiky Pardubice Se stredem republiky souhlasim . Studoval jsem tam, pracoval, i jine zajmy mel....
Listopad 28, 200618 r Střed republiky Pardubice Se stredem republiky souhlasim . Studoval jsem tam, pracoval, i jine zajmy mel.... copak si studoval? Moc možností není cos mohl studovat. Teda záleží na tom, kdy jsi studoval.
Listopad 28, 200618 r Střed republiky Pardubice Se stredem republiky souhlasim . Studoval jsem tam, pracoval, i jine zajmy mel.... copak si studoval? Moc možností není cos mohl studovat. Teda záleží na tom, kdy jsi studoval. No chemii a pak vyrabel NPK, mimo jine
Listopad 28, 200618 r Střed republiky Pardubice Se stredem republiky souhlasim . Studoval jsem tam, pracoval, i jine zajmy mel.... copak si studoval? Moc možností není cos mohl studovat. Teda záleží na tom, kdy jsi studoval. No chemii a pak vyrabel NPK, mimo jine zdar kolego. U koho? Predpokladam ze to byla VS Upraveno Listopad 28, 200618 r od TomasB
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.