Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Co na nej rikate ? 22 členové hlasovali

1. 1. Co na nej rikate ?

• Libi se mi !
      17
    • Nelibi se mi !
      4

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

:palec2:

selecu35_456c44036b2c9.jpg

selecu80_456c4403986e8.jpg

Přeplňovaný motor 2.0 TFSI má v Cupře nejvyšší výkon 177 kW mezi 5700 a 6300 ot./min. Točivý moment 300 Nm připomíná svou absolutní hodnotou spíše vznětové přeplňované motory, ale šíře pásma (2200 až 5500 ot./min), ve kterém lze maximum použít je jednoznačně zážehová.

Nejrychlejší Leon současnosti umí akcelerovat z 0 na 100 km/h za 6,4 s, na pátý převodový stupeň Cupra pružně akceleruje z 80 na 120 km/h a nejvíce jede 247 km/h. Kombinovaná spotřeba činí 8,3 l/100 km. Osmnáctipalcová kola obouvají pneumatiky o rozměru 225/40.

je tu furt fazoložrout

když já jsem na tu ropu

když já jsem na tu ropu

Ropa smrdi pane !!! ;)-_--_-

a didi,to se ti jen zdá

a didi,to se ti jen zdá

že jo :D

Jak bude v ČR a budou ho tu mít klucí na salonu tak už má slíbeno svezení!!! :p:p

když já jsem na tu ropu

Jezdil jse s FR tam je nafta jak OII RS a to je teda pěknej tanec!!! :rock::rock::rock:

Ty nové Seaty (Leon, Toledo, Altea) se mi líbily do té doby, než jsem zjistil, jak vypadají zevnitř (palubka, atd.) :ble

Ty nové Seaty (Leon, Toledo, Altea) se mi líbily do té doby, než jsem zjistil, jak vypadají zevnitř (palubka, atd.) :ble

Souhlas, ten intros memu oku take prilis neladi ;-(

Vzal bych si motor a techniku a kastli bych nechal deckam na hrani...to neni moje gusto :disgust:

líbí a to moc...

ve starý serii leona si ve verzi cupra mohli vybrat zda TDI nebo 1,8 20V T a ještě jestli 2kolku nebo 4kolku... Cupra a CupraR... a mám dojem vybrat ze 2 verzí TDI... a zrovnatak TDI a 1,8T v Ibize Cupra... myslim si že zůstanou věrni a nabídnou Cupru znovu ve 2 verzích...

Jinak vlastně ted 2kolový Cupře řikají FR... i když výbava je krapet jiná... Ono se tam míchalo ještě označení leon TopSport... ani kluci v klubu mi nebyli schopni moc dobře vysvětlit jakej je v tom či onem rozdíl...

starší Cupry mi přijde agresivnější, ale ten vnitřek .....:(

mě se vnitřek docela líbil... ale v cupře jsem vnitřek neviděl byl jsem ve verzi sport... s 2,0FSi... típek tam dal originál sportovní nárazník z optickeho paketu... nádherný autí...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.