AndrewCZ Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Ahoj, naši si koupili nového Kamiqa, nicméně Side assist v něm není a nemá ani dělené zrcátka. Dá se Side assist do Kamiqa dodělat, řešili jste to někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Co jsou dělená zrcátka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 (editace) Načo sú ti delené zrkadlá ? Veď kamiq nemá delené zrkadlá a nikdy nemal. Mrtvy bod je síce v zkadlách, ale v držiaku zrkadla, sú 3 veľké lampy ktoré svietia. Dorobiť sa vraj dá, aspoň tak mi to tvrdil servisák čo robí pre škodu servis v BA. Robil mi pandoru imobilizér pri tom sme sa rozpávali ,ale ako a čo všetko treba na to, netuším a čo všetko treba vymeniť Editováno: 28. Srpen 2022, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Jasně díky 2 přispěvku jsem to pochopil, předchudce side assistu hlidání mrtvého úhlu ale bez ele. Naposled jsem mněl na stilu., i tak jsem se radši vždy koukl přes rameno, jestli něco nejede a dělám to i dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewCZ Vloženo 28. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Přesně jak píše Mikoho, na Octavii II to naši měli, samozřejmě je lepší to vizuálně zkontrolovat, ale když člověk uvidí, že svítí, tak ví, že tam něco jede ještě než se ohlídne. Trochu jsem byl zklamán z takového přístupu škodovky. Tyto systémy by měli být povinné, případně když v autě není, tak dělené zrcátko(a), bezpečnosti to pomůže mnohem více než line assist, ten v autě mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Andrew ak si pozrieš cenníky aj karoqa a asi aj kodiaqa tak zistíš, že to tam nie je . Len prémiové výbavy to majú. Pátral som prečo to prestali dávať a zistil som, že dôvod sú čipy a potom aj cena, ktorá by sa navýšila cenu auta, už aj tak drahého. Podľa mňa to by malo byť v základe. Ja som to nedoplácal mal som to v style výbave 6/2020 vyrobené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewCZ Vloženo 28. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 No naši mají Style, objednávali 12/2021 a side assist nemají. Chápu, že třebas nemají čipy, tak to dávají do příplatků za všechny systémy, ale takové obyčejné zrcátko, tak jak to kdysi vyráběli také udělá službu, i když už to není dnes moderní. :-) Zkusím se poptat ve škodovce kolik budou za dodělání chtít, jestli to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 ten tzv. známy pracuje v škode , ale robí na živnosť popri práci. Skúsim mu napísať sms lebo ja som ho videl raz a ešte ho uvidím ak pôjdem dávať pandoru aj ženinu fábiu. Na tie zrkadlá to nedávajú preto, že všetky tie zrkadlá sú rovanké aj na vw oni to zdielajú a tým pádom ušetria, robí sa to masovo. Viem, že aj senzor musí ísť do nárazníka tak to ide celé dole. Dám ti vedieť len pre zaujímavosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 .K dodělání je potřeba vyměnit obě zpětná zrcátka,domontovat doleva a doprava pod zadní nárazník řídící jednotky,natáhnout,zapojit kabeláž a nakódovat.Pochybuji,že by to v nějakém škoda servisu dělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewCZ Vloženo 29. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Děkuji za info. Hmm. Tak uvidím, jak dopadnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 (editace) Tak som sa ho pýtal na to 800€ aj s prácou . Robí to v Bratislave má svoju garáž. Ak by si chcel dám na neho kontakt ja tam idem v októbri ešte montovať pandoru do fábie čo má žena. Editováno: 29. Srpen 2022, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndrewCZ Vloženo 4. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2022 Hmm, tak jsem se byl ptát v servisu v Brně a řekli mi, že to dodělat nejde, že to oni neumí. Takže musí naši dva roky počkat, respektive se k tomu už asi nedostanou. Holt originál servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamahl Vloženo 4. Září 2022 Sdílet Vloženo 4. Září 2022 @Mikoho mohol by si prosim sharnut kontakt? Mam novy karoq, tiez bez SA a rad by som ho dorobil. V skoda servise ma poslali do ... ze jedine ak by skoda vydala oficialny montazny balicek na dorobenie SA, inak to robit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 pošlem súkromnú správu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drk22 Vloženo 21. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2023 (editace) Mohl by mi někdo poradit, kde jsou umístěná čidla pod nárazníkem? Uvažuji o dodělání side assist, ale nevím l, kde jsou přesně uložená. Díky. Editováno: 21. Listopad 2023, autor: drk22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.