midlan Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Ahoj, mám webasto a k autu dva klíče. Nicméně DO k nezávislému topení je jen jedno, takový ten startší typ ve tvaru vajíčka: Lze spárovat druhý ovladač kdybych ho zakoupil? Může to být ten novější typ? viz fotka VCDS kabel mám a dokódoval jsem si ledacos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 28. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2022 Měli by jít spárovat až 4 ovladače (přes VCDS) Novější typ byt nemůže. Musela by se vyměnit jednotka přijímače webasta. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 14. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Koupil jsem starší typ a zkouším párovat přes vcds a nedaří se. Napíše to aborted-safety reasons a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 U toho ovladače je jiný postup.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 15. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2022 jo díky, zrovna dneska jsem to taky nezávisle našel a postup zabral :) vyndaval jsem normálně pojistku pod volantem v pojistkové skříni, která měla popisek dálkové ovládání nezávislého topení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 Zdravím mam jednotku telestart T91 LIN a nemám origo ovládače od nej je možné nakódovať na ňu ovládač z predošlej verzie T90?, lebo nechce mi to žiadným spôsobom sa spárovať ani cez diagnostiku, tam mi napíše prerušené z bezpečnostných dôvodov a po odpojení jednotky telestart a opätovnom pripojení a stlačení tlačítka OFF na DO červená diodka chvíľu blika a zhasne a po nasledovnéj skúške nezopne a nereaguje webasto :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.