Norbi_CZ Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Ahoj lidi. Po předchozím majiteli mi zůstala v sedadle řidiče díra zřejmě po cigaretě. Chtěl jsem se zeptat na radu. Jak to nejlépe zadělat? Dá se koupit třeba nějaká záplata se stejným vzorkem ve škodovce? Nebo máte lepší nápad? předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tady ti nepomůže nic jiného, než se podívat na štítek v kufru na kód interiéru a podle něj si objednat nový potah. Předpokládám, že se ti jedná o sedák. Cena se pohybuje okolo 1930,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) Ahoj lidi.Po předchozím majiteli mi zůstala v sedadle řidiče díra zřejmě po cigaretě. Chtěl jsem se zeptat na radu. Jak to nejlépe zadělat? Dá se koupit třeba nějaká záplata se stejným vzorkem ve škodovce? Nebo máte lepší nápad? předem díky za rady. Na to se vyprdni, skuz si sehnat jiný sedačky černý z faceliftu použitý seženeš za 3500,- a nebo šedivý to ti dá někdo možná i zadarmo. Editováno: 29. Listopad 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 No to se na mě zabiak nezlob, ale raději bych si koupil origo potah a jednoduše ho vyměnil! Víš co jsi mu teď poradil?? Čumět po inzerátech, všechno obvolat, jet pro ně někam do řiti, projet talíř za PHM!!! Pak tam přijede a co uvídí??? Ještě větší svině, než má sám v autě!!! To by učitě přišlo dráž, než těch 1930,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norbi_CZ Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tady ti nepomůže nic jiného, než se podívat na štítek v kufru na kód interiéru a podle něj si objednat nový potah. Předpokládám, že se ti jedná o sedák. Cena se pohybuje okolo 1930,- Ajaj... Díky moc za radu, ale doufal jsem spíš v tu záplatu. No nic uvidíme, jak moc mě ta dírka bude štvát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Nedovedu si představit, že bych měl na sedadle záplatu jako na montérkách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tady ti nepomůže nic jiného, než se podívat na štítek v kufru na kód interiéru a podle něj si objednat nový potah. Předpokládám, že se ti jedná o sedák. Cena se pohybuje okolo 1930,- Ajaj... Díky moc za radu, ale doufal jsem spíš v tu záplatu. No nic uvidíme, jak moc mě ta dírka bude štvát... Tak si kup potahy, levné seženeš okolo 1000,- a potom jen výš a výýš a výýýš až nejvýýýýýýýýýýýš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tady ti nepomůže nic jiného, než se podívat na štítek v kufru na kód interiéru a podle něj si objednat nový potah. Předpokládám, že se ti jedná o sedák. Cena se pohybuje okolo 1930,- Ajaj... Díky moc za radu, ale doufal jsem spíš v tu záplatu. No nic uvidíme, jak moc mě ta dírka bude štvát... jestli je ta dira malinka, tak myslim, ze to vadit moc nebude. Pokud budes nekdy v budoucnu delat interier, tak stejne budes kupovat novy sportovni sedacky, takze bych to ani moc neresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Se stím nepárej a pořiď toto: http://www.autopotahy.sk/ponuka%20rs%20silver.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 V Hradci Králové opravují sedačky originálníma látkama... Tak pokud bys to chtěl jen opravit, udělají ti jen ten díl, který máš poškozený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 V Hradci Králové opravují sedačky originálníma látkama... Tak pokud bys to chtěl jen opravit, udělají ti jen ten díl, který máš poškozený. To je pravda, viděl jsem od nich potažené sedáky do Laguny a bylo to fakt precizně udělané. Na cenu si ale nevzpomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Nahodou ja prodal tady krasne sedacky z elegance za 2000 - skoro jako nove ! Takze koukej a urcite sezenes ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 A jestli nechceš ani novou sedačku, ani novej potah, tak si do toho HK zajeď a uvidíš že to bude nejlevnější řešení a přitom nejelegantnější. Tím že to je z jednotlivých kousků, tak ti vymění jen ten poškozený. Umí i sedačky s airbagama. Navíc tam taky perfektně sedačka a interiér čistí, maj na to super mašiny. Mrkni na jejich web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Nebo tady http://www.autosedadla.net/ , hledal jsem dneska, páčto mám na sedadle řidiče od předchozího majitele prošoupaný potah durch a hodlám to taky řešit. A jelikož sedadla jsou vyhřívaná s pytlama, tak potahy nechci.... (ne že by se nedělali s atestem pro airbag, ale..... nemám rád potahy).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 www.autodoktor.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 No ty fotky na www.autodoctor.cz vypadají spíš na praci ve Photoshopu. Nechce se mi věřit, že by se někomu podařilo třeba to sedadlo po opravě dát přesně do té pozice a uděla takový přesně identický výřez, jako byla udělaná ta fotka před opravou, to samé u ostatních fotek. Hodnotím samozřejmě jen ty fotky, práci si netroufám zpochyňovat, páč tu firmu neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 no přehazovat čalounění sedadla je dobrej trest, už bych to víckrát nědělal měl jsem prosezený sedadlo, taxem sehnal za 500,- jiný ale prošoupaný a vyměnil sedák a dávat na to z5 ten potah je dobrej trest, ale podařilo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Se stím nepárej a pořiď toto:http://www.autopotahy.sk/ponuka%20rs%20silver.htm Tak bych to vyřešil i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Já měl jednu propálenou a to dost a druhou prodřený bok a sehnal jsem tu v inzerci obě přední za 1500,- takže pohoda!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Koukni treba taky sem,nechal jsem si tam ted delat komplet sedacky, s majitelem je velice dobra domluva http://auto.asp2.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.