Martab Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Je to nějaké univerzální, asi majitel Fabie chtěl ušetřit tak zvolil variantu s bajonetem a né vertikální automat. (doplnil jsme tuto informaci i do původního příspěvku, ať to nezavádí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Je to ozaj zvlastne a skoda,ze tam neponuknu aspon predpripravu,ako ma trebars Scala Monte Carlo,mozno preto,ze Fabia MC je segment,kde by bol maly zaujem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 13. leden 2023 Sdílet Vloženo 13. leden 2023 Davam len vediet, u mna z predpripravou vypada bod N nasledovne : 870/800/-/-/ cize tie dalsie neurcene. to ma auto len predpripravu videl som to myslim u @Rob_ - a vyplnene ... takze ak tomu rozumiem spravne ( mozna nie) by som tam videl cisla az po montazi celeho tazneho je to u 1.0 81kw verzie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob_ Vloženo 31. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2023 (editace) Pánové, já vám ten problém rozklíčuju :D Je to kvůli emisím, jinak řečeno hmotnost. Jsem smířen s dírou v "difuzoru". (A budu doufat, že až mi do toho bude někdo řezat, tak to úplně nezprasí). Ze stejného důvodu nelze mít v Monte Carlu z výroby plnohodnotnou rezervu, ale jen dojezdovou. Takže koupím auto, vyhodím rezervu, abych si koupil hned novou :) Prostě na palici. @naschd Jj posílal jsem tu techničák od MC 1.5TSI. Hmotnosti tam sice vypsány jsou, ale u bodu č.16 chybí svislé zatížení na kouli a tudíž to nebude moct nikdy tahat nic krom nosiče na kolo :) Editováno: 31. leden 2023, autor: Rob_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Do stávajících techničáků se už vůbec nezapisuje svislé zatížení na kouli (bývalo samostatně v kolonce č. 17), ale do kolonky 16 se zapisuje druh spojovacího zařízení (dříve kolonka č. 19). Pokud je prázdná, tak se po montáži TZ kolonka vyplní. V dalších záznamech stávajícího techničáku pak je o kolik se může zvýšit zatížení zadní nápravy. Myslím, že se nic nezměnilo na tom, že pokud jsou v techničáku nuly u hmotností přívěsů, tak nelze přívěsy tahat a pokud jsou v techničáku hmotnosti vyplněné, lze na auto TZ namontovat a tahat i ipřívěsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob_ Vloženo 31. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Ok dík za upřesnění, ale moc mi to nedává smysl. Opět přidávám foto s techničákem Monte Carlo 1.5TSI, na který nelze namontovat ani domontovat tažné pro tahání. (Vyjádření Porsche Praha Smíchov). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M5E34 Vloženo 6. Březen 2024 Sdílet Vloženo 6. Březen 2024 Zdravím, povedlo se vám to tažné namontovat na F4 Monte Carlo? Řeším stejný problém. Dík za odpověď Miro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob_ Vloženo 13. Březen 2024 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2024 Zatím jsem to ještě neřešil, ale mám to v plánu řešit v létě tento rok. Tak dám vědět potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.